خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آرامکو: تا پایان نوامبر به ظرفیت کامل تولید نفت می رسیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 13:25
مدیرعامل شرکت آرامکوی عربستان در کنفرانس نفت و پول در لندن گفت تا پایان نوامبر به ظرفیت کامل تولید نفت می رسیم.
نفت،توليد،آرامكو،اوپك،ظرفيت،حمله

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان بی سی، امین ناصر مدیرعامل شرکت آرامکوی عربستان در کنفرانس نفت و پول در لندن گفت تا پایان نوامبر به ظرفیت کامل تولید نفت می رسیم.
حداکثر ظرفیت تولید آرامکو 12 میلیون بشکه در روز است ولی بزرگترین تولید کننده اوپک طبق قرارداد کاهش تولید اوپک و غیر اوپک، مدت هاست بسیار کمتر از ظرفیت خود تولید می کند.
هدف از قرارداد کاهش تولید حمایت از قیمت نفت بوده است.
مدیرعامل بزرگترین شرکت نفت دنیا نگرانی خود را در مورد نبود یک عزم بین‌المللی برای مقابله با عاملان حمله های پهپادی و موشکی چهاردهم سپتامبر به تاسیسات نفتی آرامکو ابراز کرد.
این حمله‌ها نیمی از تولید نفت آرامکو را از بین برد و قیمت نفت را 20 درصد افزایش داد.
ناصر گفت:« نبود یک عزم بین المللی برای انجام یک اقدام محکم ، حمله کنندگان را جسورتر می‌کند و امنیت انرژی جهان را به خطر می‌اندازد».
با اعلام این خبر، نفت برنت امروز صبح 58.07 دلار در هر بشکه معامله شد که 0.3 درصد کمتر از روز قبل بود.
قیمت شاخص بین المللی نفت در حال حاضر نسبت به یک روز قبل از حمله به آرامکو، پایین‌تر است.
انتهای پیام/22