خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال تولید داخل یکی از اولویت‌های ما است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 13:14
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال تولید داخل یکی از اولویت‌های ماست و در حوزه برخی کالا‌ها در بخش لوازم خانگی رشد خوبی داشته‌ایم.
توليد،خانگي،لوازم،داخل،رحماني،دولت،هيئت

رحمانی در حاشیه جلسه هیئت دولت:
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره لوازم خانگی گفت: امسال تولید داخل یکی از اولویت‌های ماست و در حوزه برخی کالا‌ها در بخش لوازم خانگی رشد خوبی داشته‌ایم و در برخی کالا‌ها مانند تلویزیون این رشد در گذشته کاهش داشته که هم اکنون روند افزایش تولید را شاهد هستیم.
او ادامه داد: گاهی اوقات در برخی از کالا‌ها می‌بینیم که محصول در داخل تولید می‌شود، اما برند خارجی روی آن زده می‌شود، چون می‌گویند مردم استقبال بیشتری می‌کنند و من بار‌ها این را دیده‌ام.
ما به دنبال این هستیم که هم برندسازی کنیم و هم فرهنگ‌سازی.
مردم امروز باور کرده‌اند که بسیاری از کالا‌های ایرانی با کیفیت هستند.
رحمانی گفت: ممکن است یک زمانی برخی از کالا‌های تولید داخل کیفیت پایینی داشته‌اند که این مسئله اگر امروز هم وجود دارد باید رفع شود.
ما نباید جنس بی‌کیفیت تولید کنیم که موجب بدنامی ما در خارج و داخل شود.
برخی شرکت‌ها ناجوانمردانه و بر خلاف اصول و قواعد بین‌المللی و با تهدید یک کشور گذاشتند و رفتند، ولی با این حال امروز ما در حوزه تولید لوازم خانگی به جایگاه خوبی رسیده‌ایم.
او تصریح کرد: اگر تولیدکننده‌ای به مقدار نیاز کشور بتواند لوازم خانگی تولید کند ما در مقابل واردات سد می‌شویم حتی اگر تولیدکننده‌ای هم کمتر از نیاز تولید کند، از او حمایت خواهیم کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر تولیدکنندگان در تولید کالا‌ها خلافی انجام می‌دهند، باید به مراکز ذی‌ربط گفته شود و از سازمان حمایت تا معاونت‌های تخصصی ما آماده رسیدگی به این تخلفات را دارند و ما وظیفه داریم با متخلفان برخورد کنیم.
انتهای پیام/