خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوسان سهام آسیا با نامشخص ماندن نتیجه مذاکرات تجاری چین و آمریکا

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 12:50
سهام آسیایی امروز، چهارشنبه، با نامشخص‌ باقی ماندن نتیجه مذاکرات رده‌بالای تجاری پیش‌روی چین و آمریکا، در نوسان بودند.
چين،درصد،شاخص،واحد،آمريكا،افت،مذاكرات،پايين

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز چهارشنبه، با نامشخص‌ باقی ماندن نتیجه مذاکرات رده‌بالای تجاری پیش‌روی چین و آمریکا، سهام آسیایی در نوسان بودند.
تنها چند روز مانده به آغاز این مذاکرات، واشنگتن به بهانه رعایت نشدن حقوق اقلیت‌های مسلمان در چین، تعداد بیشتری از شرکت‌های چینی را در لیست سیاه خود قرار داد و برخی از مقامات این کشور را از ویزای خود محروم کرد.
وزارت تجارت چین اعلام کرد: آمریکا باید از دخالت در امور داخلی این کشور دست بردارد و هر چه زودتر شرکت‌های مربوطه را از لیست سیاه خود خارج کند.
برخی از بزرگترین شرکت‌های هوش مصنوعی چین طی این اقدام جدید در فهرست تحریمی آمریکا قرار گرفته‌اند.
این اقدامات باعث شده است که نتیجه مذاکرات پیش‌روی چین و آمریکا، که از روز پنج‌شنبه آغاز خواهند شد، در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد و احتمال وضع تعرفه‌های بیشتر بر کالاهای چین، تقویت شود.
گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن ۰.۵۸ درصد افت کرد.
نیکی ژاپن هم ۰.۶۱ درصد پایین آمد.
کامپوزیت شانگهای چین ۰.۳۹ درصد بالا آمد، در حالی که شاخص هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۸۱ درصد افت کرد.
ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۷۱ درصد افت کرد و شاخص سی‌ان‌بی‌سی از ۱۰۰ شرکت برتر آسیا، ۰.۶۱ درصد پایین آمد.
بازارهای کره‌جنوبی امروز به علت تعطیلات رسمی، بسته بودند.
در بازار ارز، شاخص دلار در برابر ارزهای مهم جهان، که دیشب تا ۹۹.۲ واحد بالا رفته بود، امروز تا ۹۹.۱۳۱ واحد پایین آمد.
نرخ برابری دلار در برابر ین ژاپن، که دیشب تا ۱۰۷.۳ واحد بالا رفته بود، امروز به ۱۰۷.۱۳ واحد بازگشت.