خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزار واحد مسکن تا پایان سال ۱۴۰۰ عملیاتی می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 12:42
اسلامی گفت: در طرح اقدام ملی مسکن هزار واحد را تا پایان سال ۱۴۰۰ عملیاتی خواهیم کرد.
مسكن،وزير،دولت،هيئت،شهرسازي

وزیر راه در حاشیه جلسه هیئت دولت:
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اقدام ملی مسکن مسیر طبیعی و رو به رشد خود را طی می‌کند و در تمام استان‌ها مهم‌ترین کار ما در این طرح نیازسنجی بر اساس تقاضا‌های قابل استناد است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: آماده سازی و احداث ۱۸۰ هزار مسکن هم اکنون در مرحله اجراست.
اسلامی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ ، هزار واحد مسکن که قرار است در طرح اقدام ملی مسکن عملیاتی شود را آغاز خواهیم کرد.
او تأکید کرد: مالکان و صاحبخانه‌ها باید مراعات مستاجران را کنند هر چند این رابطه متقابل است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: اعطای تخفیف مالیاتی برای صاحبخانه‌هایی که مراعات مستاجران را می‌کنند هم اکنون در دستور کار است و این موضوع در هیئت دولت به تصویب رسیده و به مجلس ارسال شده است که قرار است اصلاحیه آن انجام شود.
در حال تکمیل/