خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت دو میلیارد و۵۰۰ میلیون تومانی بارندگی در بشاگرد هرمزگان

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 10:34
بارندگی دو روزگذشته در شهرستان بشاگرد دو میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان به راه‌های اصلی و روستایی خسارت وارد کرد.
شهرستان،بشاگرد

بارندگی دو روزگذشته در شهرستان بشاگرد دو میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان به راه‌های اصلی و روستایی خسارت وارد کرد.
به گزارش ایسنا، فرماندار شهرستان بشاگرد گفت: بارندگی دو روز گذشته در شهرستان بشاگرد دو میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان به راه‌های اصلی و روستایی خسارت وارد کرد.
احمد محمودی افزود: در بارندگی شدید این هفته نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های روستایی و اصلی دچار آب گرفتگی شد.
فرماندار شهرستان بشاگرد خاطرنشان کرد: تا پایان بهمن، راه‌های روستایی در سه بخش گوهران، مرکزی و گافروپارامون بازگشایی می‌شود.
محمودی با بیان اینکه اکنون راه‌های اصلی این شهرستان باز است و رفت و آمد برقرار است، اظهار کرد: شهرستان بشاگرد یک‌هزار و ۶۴۱ کیلومتر راه روستای و ۱۵۰ کیلومتر راه اصلی دارد.
انتهای پیام