خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره برداری از ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده گلستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 11:58
آق قلا- با حضور رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ۵۰۰ واحد مسکونی خسارت دیده از سیل در گلستان به بهر برداری رسید.
تومان،افتتاح،مسكوني،واحد،استان

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر چهارشنبه، با حضور رئیس بنیاد مسکن کشور، ۱۳ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی تعمیری با اعتباری بالغ بر ۱۷۸ میلیارد تومان در مناطق سیل‌زده استان گلستان به بهره برداری رسید.
همچنین ۵۰۰ واحد احداثی در این مناطق افتتاح شده که هزینه ساخت آن ها ۴۱ میلیارد تومان بوده است.
هزار واحد مسکونی روستایی در قالب طرح بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی غیرمقاوم در استان هم از دیگر پروژه‌هایی بود که با اعتبار ۲۶ میلیارد تومان افتتاح شد.
به مناسبت روز روستا همچنین از ۵۹ طرح هادی روستایی در استان با ۱۸ میلیارد تومان بهره‌برداری شد که ۲۶ هزار و ۳۵۵ خانوار از آن بهره مند شدند.
دو هزار جلد سند مالکیت هم در روستاها تحویل مردم شد.
گفتنی است که مراسم افتتاح متمرکز این پروژه ها در روستای میرزاعلی یلقی شهرستان سیل زده آق قلا برگزار شد.