خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لباس جالب پوران درخشنده در اختتامیه جشنواره سلیمانیه + فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 10:44
پوران درخشنده کارگردان نام آشنای کشورمان که به عنوان داور در جشنواره سلیمانیه در عراق دعوت شده بود، با لباس جالبی در مراسم اختتامیه حضور یافت.
جشنواره،فيلم،سليمانيه،درخشنده،اختتاميه،رقابتي،سينماي

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سلیمانیه در دو بخش رقابتی سینمای جهان (بین‌الملل) و بخش رقابتی سینمای کُردی در شهر سلیمانیه عراق برگزار شد.
این جشنواره توسط شرکت سینمایی مستی فیلم با مدیریت فؤاد جلال به ریاست ملا بختیار مسئول بخش حمایتی این جشنواره و از شخصیت‌های برجسته سیاسی اقلیم کُردستان عراق برگزار می‌شود.
روز گذشته اختتامیه این جشنواره بود.
پوران درخشنده کارگردان نام‌آشنای کشورمان به عنوان داور در این جشنواره حضور یافت.
درخشنده روز گذشته در صفحه شخصی خود در اینستاگرام ویدئویی از مراسم اختتامیه این جشنواره به اشتراک گذاشت.
وی در این ویدئو در حالیکه لباس کردی به تن دارد، ضمن سلام و ادای احترام به حضار به زبان کردی، جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم «قصر شیرین» ساخته رضا میرکریمی به این همکار خود اهدا می‌کند.
ویدئوی این بخش در ادامه ارائه شده است؛
انتهای پیام/