خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داوجونز ۳۰۰ واحد سقوط کرد/خوشبینی درباره مذاکرات تجاری کمرنگ شد

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 10:36
معاملات دیشب وال استریت با افت شاخص ها همراه بود به طوری که میانگین صنعتی داوجونز ۱.۲ درصد، اس‌اندپی۵۰۰ هم ۱.۶ درصد و کامپوزیت نزدک ۱.۷ درصد سقوط کرد.
آمريكا،واحد،درصد،چيني

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، در معاملات دیشب وال‌استریت، در حالی که خوش‌بینی سرمایه‌گذاران در مورد مذاکرات پیش‌روی چین و آمریکا کمرنگ شده بود، شاخص‌های سهام آمریکا به شدت افت کردند.
میانگین صنعتی داوجونز ۳۱۳.۹۸ واحد یا ۱.۲ درصد سقوط کرد و به ۲۶۱۶۴.۰۴ واحد بازگشت.
اس‌اندپی۵۰۰ هم ۱.۶ درصد سقوط کرد و به ۲۸۹۳.۰۶ واحد رضایت داد.
کامپوزیت نزدک ۱.۷ درصد از ارزش خود را از دست داد و در ۷۸۲۳.۷۸ واحد بسته شد.
در حالی که قرار است مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا از روز پنج‌شنبه دوباره آغاز شود، دیروز آمریکا ۲۸ شرکت تکنولوژی چینی دیگر، که شامل برخی از بزرگترین شرکت‌های هوش مصنوعی این کشور می‌باشند، را در لیست سیاه تجاری خود قرار داد و وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرد برخی مقامات چینی را از دریافت ویزا منع کرده است.