سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چراغ قرمز تالارشیشه ای روشن شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 10:12
شاخص بورس اوراق بهادار تهران در معاملات چهاردهمین روز مهر با اُفت ۷ هزار و ۹۳ واحدی به پله ۳۲۰ هزار و ۲۱۲ واحدی رسید.
واحدي،معاملات،بورس

لحظه به لحظه با بورس:
به گزارش خبرنگار بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ، شاخص بورس اوراق بهادار تهران در آغاز معاملات امروز با کاهش ۴۵۰۰.۳۸ واحدی در ارتفاع ۳۰۹ هزار و ۹۶۹ واحدی ایستاد.
شاخص بورس اوراق بهادار تهران در آغاز معاملات امروز با کاهش ۴۵۰۰.۳۸ واحدی در ارتفاع ۳۰۹ هزار و ۹۶۹ واحدی ایستاد.
بر این اساس ارزش کل معاملات از ۴ هزار میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۱ میلیارد سهم طی ۱۰۸ هزار نوبت معاملاتی است.
بیشتر بخوانید: اُفت هزار و ۹۳ واحدی بورس در پایان معاملات
نماد‌های پر بیننده عبارتند از رمپنا، وبملت، اخابر، شتران، خودرو، وپاسار، حکشتی با روند نزولی کار خود را آغاز کردند.
شاخص کل فرابورس در آغاز معاملات با کاهش ۸۱.۶۰ واحدی به پله ۴ هزار و ۳۷ واحدی رسید.
بر این اساس ارزش کل معاملات از ۲ هزار میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۴۸۰ میلیون سهم طی ۵۵ هزار نوبت معاملاتی است.
در حال تکمیل/