خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ مثبت رئیس سازمان سنجش به خواسته داوطلبان آزمون‌ها

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 00:06
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به خواسته مخاطبان خبرگزاری فارس مبنی بر عدم استفاده از عبارت «کان لم یکن» در اطلاعیه‌های سازمان سنجش گفت: سعی می‌کنیم از عبارات ساده‌تری استفاده کنیم.
سنجش،سازمان،عبارت

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به خواسته مخاطبان خبرگزاری فارس مبنی بر عدم استفاده از عبارت «کان لم یکن» در اطلاعیه‌های سازمان سنجش گفت: سعی می‌کنیم از عبارات ساده‌تری استفاده کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مخاطبان سامانه فارس من در ارتباط با این سامانه مطرح کردند که عبارت «کان لم یکن» که در اطلاعیه‌های سازمان سنجش آموزش کشور از آن استفاده می‌شود برای داوطلبان آزمون‌ها و مراجعان به سایت سازمان سنجش گمراهی و سردرگمی به همراه می‌آورد.
این مخاطبان خواستار استفاده از کلمات ساده‌تر در اطلاعیه‌های سازمان سنجش شدند، در این زمینه با ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت‌وگو کردیم.
خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: استفاده از عبارت «کان‌لم یکن» سال‌هاست در اطلاعیه‌ها و دفترچه‌های سازمان سنجش آموزش کشور صورت گرفته و به صورت یک عبارت مصطلح مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی افزود: سعی می‌کنیم در اطلاعیه‌ها از عبارات ساده‌تر استفاده شود تا داوطلبان دچار گمراهی نشوند.
انتهای پیام/