پیروزی پر گل تیم فوتبال شهرداری آستارا برابر اترک بجنورد
آستارا- تیم فوتبال شهرداری آستارا در هفته چهارم مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال کشور برابر اترک بجنورد به پیروزی پرگل رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم باشگاههای کشور عصر سه شنبه در ورزشگاه وحدت آستارا و با حضور تماشاگران پرشور آستارایی برگزار و با پیروزی پرگل شهرداری آستارا شاگردان حسن اشجاری مقابل یاران فیروز کریمی همراه بود.
نیمه اول این بازی پرگل و پر برخورد با نتیجه ۳ بر صفر به سود تیم شهرداری آستارا به پایان رسید.
در ابتدای نیمه دوم این بازی تیم شهرداری آستارا به گل چهارم خود دست یافت ولی با تعویضهای تاکتیکی تیم اترک بجنورد، این تیم موفق شد سه گل از چهار گل را جبران کند.
گلهای تیم شهرداری آستارا را پژمان ثباتی، محمد آزاد طلب و سید علی یحیی زاده به ثمر رساندند در سوی دیگر میدان نیز گلهای تیم فوتبال اترک بجنورد را امین ترکاشوند، حامد اسدپور و میلاد جمال منش وارد دروازه تیم آستارایی کردند.
در مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال کشور، ۲۸ تیم در قالب دو گروه ۱۴ تیمی رقابت می کنند و تیم شهرداری آستارا برای نخستین بار در این رقابت ها حضور دارد.