سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چند پروژه روستایی شهرستان مرند به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 14:07
مرند – چندین پروژه عمرانی در روستاهای شهرستان مرند با حضور معاون استاندار آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.
مرند،پروژه،فرماندار،روستاي،معاون،گرشاسبي

به گزارش خبرنگار مهر، معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مرند به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و بخشدار مرکزی مرند، امروز از پروژه های در دست اقدام پل روستای دولت آباد و پروژه گردشگری و تجاری جواهر در مرکز این شهر بازدید و در جریان روند فعالیت و پیشرفت آنها قرار گرفت.
همچنین چندین پروژه عمرانی در روستاهای کندلج و بنگین شهرستان مرند افتتاح شد.
پروژه روکش آسفالت روستای کندلج به طول بیش از ۲ کیلومتر و به عرض ۵.۵ متر با احتساب قیر رایگان به مبلغ یک میلیارد تومان با حضور داود گرشاسبی فرماندار ویژه مرند افتتاح شد.
پروژه آسفالت معابر و محلات و راه مواصلاتی روستای بنگین تا پل دولت آباد نیز به طول ۴ کیلومتر و با هزینه بیش از ۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
گفتنی است، گرشاسبی معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه مرند، عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه به تشریح عملکرد خود خواهد پرداخت.