خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم 10 درصدی مدارس غیرانتفاعی در اشتغال به تحصیل دانش‌آموزان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 14:00
استاندار همدان با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید سهم اشتغال به تحصیل دانش‌آموزان استان در مدارس غیرانتفاعی 15 درصد باشد که اکنون سهم استان 10 درصد است، گفت: باید تلاش کنیم این درصد را بالا ببریم و فرصت محدود است.
مدارس،غيردولتي،آموزش،توجه،پرورش،استان،غيرانتفاعي،شاهرخي،همدا ...

استاندار همدان با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید سهم اشتغال به تحصیل دانش‌آموزان استان در مدارس غیرانتفاعی 15 درصد باشد که اکنون سهم استان 10 درصد است، گفت: باید تلاش کنیم این درصد را بالا ببریم و فرصت محدود است.
به گزارش ایسنا، سعید شاهرخی سه‌شنبه 16 مهر درشورای آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه گسترش کمی مدارس غیرانتفاعی بدون توجه به کیفیت کار قطعا ما را به هدف نمی‌رساند، اظهارکرد: در موازات آن باید به واحدهای دولتی آموزشی توجه داشت و اینطور نیست که آنها را نادیده گرفت چرا که بسیاری از پذیرفته‌شدگان کنکور از مدارس دولتی هستند.
باید به تأسیس مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای داشت
وی با تأکید براینکه باید به تأسیس و تشکیل مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای داشت و در آن نگاه تجاری نیست بلکه حوزه فرهنگ و تربیت مورد توجه است، تصریح کرد: به این مراکز به عنوان موسسه تجاری نگاه نشود.
شاهرخی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید در استان همدان با ثبات ویژه‌ای آغاز شد که باید قدردان زحمات مدیرکل آموزش و پرورش استان شد، اظهار کرد: مدیران آموزش و پرورش زحمات طاقت فرسا در پروژه مهر انجام دادند چرا که ساماندهی 280 هزار دانش‌آموز و تقریباً 40 هزار نیرو کار دشواری است.
وی تصریح کرد:‌ حال که قرار است حمایت خود را در بخش خصوصی آموزش و پرورش داشته باشیم باید به جنبه کمی و کیفی توجه کرد.
مدارس غیردولتی بنگاه تجاری نیستند
استاندار همدان با بیان اینکه قانون معافیت از عوارض در خصوص مدارس دولتی و غیردولتی اجرایی شود، تأکید کرد: مدارس غیردولتی بنگاه تجاری نیستند و مطابق قانون معافیت دارند و شوراهای شهر نمی‌توانند براساس این قوانین عوارض دریافت کنند.
وی با بیان اینکه اگر بناست مدارس غیردولتی را همتا مدارس دولتی توسعه دهیم باید بیش از 90 درصد مدارس غیردولتی را تعطیل کرد و اقدامات لازم زمان بر است، خواستار همکاری اداره نوسازی با مدارس غیرانتفاعی شد.
شاهرخی خاطرنشان کرد: تقویت و ارتقای کمی و کیفی مدارس غیردولتی مورد توجه دولت است و ما نیز در استان در این راستا حرکت خواهیم کرد.
استاندار همدان با تأکید براینکه نگاه راهگشا برای مدارس غیرانتفاعی بسیار ضروری است، خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر مدارس غیرانتفاعی ضرورت دارد چرا که گاهی شاهد هستیم این مراکز برخی استانداردها و قوانین و مقرارت را توجه نمی‌کنند.
زمینهای باکاربری آموزشی باید تملک شوند
شاهرخی با اشاره به اینکه زمین‌هایی که دارای کاربری آموزشی هستند، به معضلی برای مالکین تبدیل شده‌اند و باید تملک شود، اظهارکرد: سهمی برای فضای آموزشی تعیین کرده‌ایم اما تملک نمی‌شود.
وی تأکید کرد: امروز زمینه‌ای ایجاد شده که برای افرادی که اهلیت دارند شرایطی فراهم کنیم تا با تملک زمین‌های شخصی سرمایه‌گذاری در بخش آموزش داشته‌ باشند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش، اداره مسکن و شهرسازی و اشخاص حقیقی اراضی آموزشی دارد که می‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد، افزود: در شورای آموزش و پرورش و معاونت عمرانی استان افرادی که اهلیت دارند و هم زمین‌هایی که شرایط واگذاری دارد، شناسایی کنیم تا با در اختیار قرار دادن تسهیلات مدارس غیرانتفاعی ایجاد شود.
شاهرخی با اشاره به اینکه سهم آموزش و پرورش در شناسایی زمین‌ها و افرادی دارای اهلیت پررنگ است،اظهارکرد: کمیته‌ای تشکیل شود تا این موارد لیست شود و اولین مصوبه تشکیل کارگروه احصای متقاضیان و اراضی و نیز ساز و کار واگذاری باشد.
انتهای پیام