200 بازمانده از تحصیل در همدان داریم/ کلاس خالی از معلم نداریم
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان با بیان اینکه 200 بازمانده از تحصیل در همدان داریم گفت: مشکل کلاس خالی از معلم در نواحی یک و 2 نداریم.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان با بیان اینکه 200 بازمانده از تحصیل در همدان داریم گفت: مشکل کلاس خالی از معلم در نواحی یک و 2 نداریم.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان محمد بابالحوائجی ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به مصوبات جلسه گذشته اظهار کرد: پروژه مهر از اسفندماه سال گذشته در کشور کلید خورد؛ ثبتنام دانشآموزان از اولویتهای پروژه مهر است که با کمترین چالش انجام شد.
وی به روند کلاسبندیها بعد از پایان ثبتنام اشاره کرد و گفت: بر اساس کلاسبندی میزان نیرو برای هر یک از واحدهای آموزشی مشخص میشود.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان بیان کرد: در حوزه آموزش دغدغههایی بود که سال تحصیلی جاری با کمترین کمبود نیرو آغاز شد؛ مشکل کلاس خالی از معلم در نواحی یک و 2 نداریم.
وی به تغییر در مراسم نمادین بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و افزود: دو تن از وزرای دو دولت آقایان حاجیبابایی و غلامی در این آئین حضور داشتند.
بابالحوائجی در ادامه با بیان اینکه در این میان برخی خواستند در حوزه نیروی انسانی موجسواری کرده و رسانهها را تحریک کنند تصریح کرد: باید آمار دقیق به مسوولان دهیم؛ فرماندار در این بحث ورود بهنگام داشت و آمارها را دریافت میکرد.
وی با تأکید بر اینکه دغدغه نیروی انسانی اولین دغدغه ماست ادامه داد: سال گذشته تا انتهای آبان ماه کمبود نیروی انسانی داشتیم؛ 108 نفر نیرو در کشور کمبود داریم که در همدان به 200 نفر هم نمیرسید.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان خاطرنشان کرد: از 561 پرونده ارائه شده به وزارت از همدان به 501 پرونده رسیدگی و نظر مثبت در این پروندهها اعلام شد که مشکل نیروی انسانی حل شد؛ در برخی مناطق نیروها به مرکز استان بازگردانده شدند.
وی با بیان اینکه نیروهای جوان وارد بدنه آموزش و پرورش شده و انگیزه برای مربیان جدید ایجاد شده است یادآور شد: در پروژه مهر در زمینه نیروی انسانی مشکلات بسیار کم بود.
بابالحوائجی با اشاره به پیگیری کاربری فضاها برای مشکل فضای آموزشی ناحیه یک، ناحیه 2 و قهاوند اظهار کرد: اختلاف نظرهایی با اداره شهرسازی در این خصوص داشتیم.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش توانایی تملک در کاربری آموزشی ندارد و برخی موارد متعلق به مردم است گفت: باید چارهای در این خصوص اندیشیده شود؛ در خصوص لکههای آموزشی تدارک دیده شده نیز مشکل داریم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان بیان کرد: دیدگاههای مطرح شده در خصوص لکههای آموزشی عنوان شده اما هنوز مشکل حل نشده و باید از ظرفیت درآمد شهرداریها استفاده شود.
وی با اشاره به عدم در نظر گرفتن زمین آموزشی در مجتمعها و شهرکهای جدیدالاحداث افزود: در شهرک بهشتی مشکل داریم و مدارس دونوبته است.
بابالحوائجی در خصوص تغییر کاربری برخی مدارس در موقعیتهای مناسب شهری با توجه به تنگناها به منظور درآمدزایی تصریح کرد: برخی لکههای آموزشی مربوط به برخی افراد بوده و تصرف و ساخته شده است که زمین باقی مانده برای ما بهرهمندی ندارد.
وی با بیان اینکه در مواردی که فشار است اعلام نیاز کردهایم ادامه داد: اکنون طرح حیات طیبه جانمایی شده و در حال انجام است؛ بزرگترین مشکل ما مشکل مالی است که نمیتوانیم تملک داشته باشیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان با تأکید بر اینکه اگر خیران نباشند نمیتوانیم کاری در نوسازی انجام دهیم خاطرنشان کرد: سازه دکتر مصلینژاد به عنوان یک پدیده در ساختوسازهای آموزش و پرورش در استان است که کمتر از یک سال سازه در میدان 13 آبان با تمام امکانات تحویل داده شد.
وی با بیان اینکه نیاز است بحث اعتبارات برای رسیدن به اهداف بازنگری شود یادآور شد: اعلام عدم نیاز در مواردی است که از لحاظ متراژ نمیشود در آن زمین کاری کرد که نمونه آن سال گذشته در قاسمآباد بود که از زمینی که ادعا میشد 2 هزار متر است تنها 600 متر باقی مانده بود.
بابالحوائجی با اشاره به 200 نفر بازمانده از تحصیل در سال جاری در همدان اظهار کرد: شناسایی و انجام اقدامات در این خصوص از محورهای مورد سوال است و باید عمده توان را برای بررسی بالینی و تلاش به بازگرداندن این تعداد به تحصیل داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: در سالهای گذشته منابع مالی آموزش و پرورش روز به روز رو به تقلیل است و سرانههای مدارس بسیار ناچیز بوده و دولت برای پشتیبانی دستورالعملی در خصوص معافیت پرداخت قبوض سهگانه در نظر گرفته است؛ اکنون یکی از معضلات مدیران مدارس بدهی قبوض سهگانه است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان در ادامه بیان کرد: در مدارس تخریبی در اختیار نوسازی هیچ مدرسهای اسنعاب غیرقانونی وجود ندارد مگر اینکه پس از انتقال به پیمانکار این کار صورت گرفته باشد؛ مدرسه فعال با انشعاب غیرقانونی نداریم.
رئیس اداره برنامه و بودجه اداره کل آموزش و پرورش همدان نیز با بیان اینکه کمک هزینه روستا مرکزی را همچون سال گذشته برای 19 منطقه داریم افزود: این امر به منظور جلوگیری از بازماندگی از تحصیل است؛ کمک هزینه برای کتاب و لوازمالتحریر در نظر گرفته شده است.
اردشیر عسگری با تأکید بر اینکه یکهزار میلیارد ریال در سال 98 برای معافیت قبوض سهگانه در کشور در نظر گرفته شده است تصریح کرد: سال گذشته 41 درصد اعتبارات قبوض را مدارس نتوانستند جذب کنند؛ معافیت در صورت رعایت الگوی مصرف است.
سرپرست مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک همدان نیز با اشاره به 200 بازمانده از تحصیل در همدان ادامه داد: از ابتدای مهرماه با مدیران هماهنگی برای بازگرداندن این افراد صورت گرفته تا در اسرع وقت به نتیجه برسد.
سید جعفر سعیدیمنش با بیان اینکه امسال مشکل کلاس خالی در ناحیه یک نداشتیم خاطرنشان کرد: مشکل در نیروهای خدماتی و سرایدار است و کمبود 70 نفر نیرو داریم.
انتهای پیام/89039/خ