خط مقاومت در منطقه تقویت شده است/بازگشت علمای دینی سوریه و عراق به کشورشان
معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: شهدای زیادی برای حفظ خط مقدم فدا کردهایم و امروز خط مقاومت در منطقه تقویت شده و علمایی که به خاطر وضعیت نابسامان سوریه و عراق مجبور به مهاجرت شده بودند امروز به مراکز و کرسیهای علمی کشورهایشان باز میگردند.

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: شهدای زیادی برای حفظ خط مقدم فدا کردهایم و امروز خط مقاومت در منطقه تقویت شده و علمایی که به خاطر وضعیت نابسامان سوریه و عراق مجبور به مهاجرت شده بودند امروز به مراکز و کرسیهای علمی کشورهایشان باز میگردند.
خط مقاومت در منطقه تقویت شده است/بازگشت علمای دینی سوریه و عراق به کشورشان
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجتالاسلام سیدحامد علمالهدی پیش از ظهر امروز در همایش شجرهی طیبه «سادات» که با موضوع اهل بیت(ع) محور وحدت در تالار شادی دهگلان برگزار شد، اظهار کرد: همایشهای زنجیرهای سادات در داخل کشور در سنوات اخیر به عنوان یکی از نمادهای تقریب مذاهب جز فعالیتهای معاونتهای داخلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی قرار دارد.
وی ضمن بیان این مطلب که این همایش در آذربایجان غربی، هرمزگان، گلستان، خراستان و کردستان برگزار شده است، از برنامهریزی برای برگزاری بینالمللی این همایش برای چندمین سال در ایام میلاد پیامبر مکرم اسلام در تهران خبر داد و گفت: معتقدیم پیروان مذاهب اسلامی در بیش از 90 درصد مشترکات دارند و ما مسلمانها در اصول مشترک هستیم.
به گفته علمالهدی، تحریف قرآن یک بحث انحرافی است و اینکه برخی فرق مذاهب بخواهند به هم نسبت دهند به نفع دشمنان اسلام است و به نفع هیچ فرقه و مذهبی نیست.
وی خاطرنشان کرد: خدایی که قادر به نزول آیات الهی بر قلب رسول است خودش هم حافظ کلامالله است برای همین عنوان این مطلب که کلمه یا آیهای از قرآن کم و یا زیاد شده بحثی انحرافی و باید از آن پرهیز کرد.
معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: قرآن کتاب واحد همه مسلمانان است و همه مسلمانان به سوی یک قبله نماز میخوانند بنابراین ما در اصول مشترک هستیم و اگر اختلافی وجود دارد در فروع فقهی است که حتی در خود یک مذهب هم وجود دارد.
وی تاکید کرد: اختلافات جزئی که در فروع فقهی وجود دارد نباید موجب جدایی بین مسلمانان شود چرا که امروز دشمنان میخواهند به اختلاف بین مسلمانان دامن بزنند و ما برای مقابله با آنها باید بر مشترکات تاکید کنیم.
وی اضافه کرد: این موضوع باید در رسانهها و در بین اجتماع علنی شود که اختلافی وجود ندارد و در نقطه مقابل به مشترکات پرداخته شود.
علمالهدی اذعان داشت: احترام به سادات موضوعی است که همه اقوام و مذاهب اسلامی به آن معتقد هستند، عنوان کرد: ریشه سیادت به قبل ازاسلام بر میگردد، بنیهاشم به عنوان سید قریش و قبائل عرب از یک جایگاه ویژهای برخوردار بودند.
وی اضافه کرد: بعد از میلاد رسول خدا سیادت به وجود رسولالله افتخار میکند و تا به امروز اگر سادات در میان هر قومی از جایگاهی برخوردار و مورد احترام مردم و جامعه هستند به خاطر انتصابشان به وجود نبی مکرم اسلام است.
علمالهدی گفت: اینکه سادات نه تنها در جهان اسلام بلکه در کل دنیا یک جایگاه والایی دارند یک توهم نیست بلکه واقعیت است که برای همه ما مایه افتخار هستند.
وی افزود: مجمع جهانی تقریب یک حرکت شجره سادات را انجام داده که یک حرکت موفقی است که البته برخی از کشورها از ما جلوتر هستند.
معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: براساس آمار ثبت احوال، بالای 6 میلیون نفر سادات در کشور وجود دارد.
وی عنوان کرد: دومین حرکت خوبی که مجمع توانست در این دو ساله انجام دهد «علمای مقاومت» است و آمار قابل توجهی از این عزیزان را گرد آوردهایم.
به گفته علمالهدی، شهدای زیادی برای حفظ خط مقدم فدا کردهایم، و امروز خط مقاومت تقویت شده و علمایی که به خاطر وضعیت نابسامان سوریه و عراق مجبور به مهاجرت شده بودند امروز به مراکز و کرسیهای علمی کشورهایشان باز میگردند.
وی اذعان داشت: ارتباط مجمع تقریب بیش از دو دهه با علمای منطقه کردستان بسیار زیاد شده و همواره هدف ارتقای آنها بوده است.
علمالهدی افزود: در حرکت جدیدی که مجمع در کشور انجام میدهد ورود به دانشگاهها است که موفق شدهایم کانونهای دانشجویی را راهاندازی کنیم.
وی گفت: تقریب کار یک نهاد و اداره نیست بلکه تقریب کار همه ارگانهاست و تشکیل امت واحده که یکی از دستورات مقام معظم رهبری است، چیزی نیست که یک دستگاه به تنهایی بتواند آن را ایجاد کند.
وی اضافه کرد: همه نهادهای جمهوری اسلامی، بخشهای مختلف در داخل و خارج از وزارتخانهها و حتی انجیاوهایی که تشکیل و تقریب را دنبال کند و گسترش دهد مورد استقبال ما قرار خواهد گرفت.
وی در پایان گفت: میدانیم یکی از مشکلات سادات در هر استانی موضوع اقتصادی است لذا پیشنهاد شده که صندوقی با عنوان سهم سادات تشکیل شود که در این صندوق سادات و غیر سادات میتوانند مشارکت کنند و موجودی آن در حمایت سادات باشد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱/ی