خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۷۳ درصدی صادرات اظهارشده از گمرک پرویزخان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 11:42
کرمانشاه_ مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه از افزایش ۷۳ درصدی صادرات اظهارشده از گمرک پرویزخان خبر داد.
وزن،درصد،كالا،حيث،مشابه،ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل گمرکات استان کرمانشاه خلیل حیدری اظهار داشت: در ۶ ماهه نخست سال‌جاری ۵۶۷ میلیون و ۳۶۰ هزارو ۱۱۷ دلار کالا با وزن یک میلیون و ۳۱۹ هزار و ۱۱۱ تن درگمرکات کرمانشاه، پرویزخان، خسروی و پاوه اظهار و صادر شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش ۱۴ درصد و از حیث وزن ۲۱ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: از این میزان ، تشریفات صادرات از گمرک پرویزخان ۲۴۵ میلیون و ۸۹ هزارو ۴۶۹ دلار کالا به وزن ۴۴۰ هزارو ۴۶۲ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش ۷۳ درصد افزایش و از حیث وزن ۳ درصدکاهش داشته است.
مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه بیان داشت: در این مدت نیز تشریفات صادرات از گمرک کرمانشاه ۲۵۳ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۷۷۱ دلار کالا به وزن ۶۱۲ هزار و ۲۱۳ تن است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش ۴۶ درصد و از حیث وزن ۴۳ درصدکاهش داشته است.
این مسئول خاطر نشان کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری تشریفات صادرات از گمرک خسروی ۵۷ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۴۱۱ دلار کالا به وزن ۱۴۰ هزار و ۲۷۲ تن است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از حیث وزن ۲۷ درصد و از لحاظ ارزش ۲۳ درصد رشد داشته است.
حیدری همچنین تشریفات صادرات گمرک پاوه را ۱۱ میلیون ۷۷۱ هزار و ۴۶۶ دلار کالا به وزن ۱۲۶ هزار و ۱۶۳ تن عنوان کرد و افزود: این میزان کالا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از حیث ارزش ۱۷ درصد و از لحاظ وزن ۷۲۷ درصد افزایش داشته است.
وی عمده کالاهای صادراتی از طریق این گمرکات را گوجه فرنگی تازه یا سردکرد، لوازم خانه داری و پاکیزگی از مواد پلاستیکی، هندوانه تازه، رخام پولیش داده شده شکل داده شده یا کار شده ، کود اوره، رب گوجه فرنگی ،خربزه ،کیسه نایلونی ، ظروف ملامین ، پیاز و موسیر، انواع بستنی حتی دارای کاکائو عنوان کرد.