خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی روند پیشرفت فضاپیمای دراگون در دیدار «ایلان‌ماسک» و «جیم برایدنستاین»

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 11:25
مدیر ارشد اجرایی شرکت اسپیس اکس و مدیر ناسا روز پنج‌شنبه برای صحبت درباره فضاپیمای دراگون بایکدیگر دیدار می‌کنند.
دراگون،فضاپيماي،ناسا،مدير،شركت

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، ایلان ماسک، مدیر ارشد اجرایی شرکت اسپیس اکس و جیم برایدنستاین، مدیر ناسا رو پنج‌شنبه برای صحبت درباره فضاپیمای دراگون بایکدیگر دیدار می‌کنند.
مدیر ناسا قرار است برای بررسی روند پیشرفت فضاپیمای دراگون از شرکت SpaceX HQ بازدید کند.
این شرکت فضاپیمای کرو دراگون را روی یک راکت فالکون 9 سوار کرده و آن را به مرکز فضایی کندی ناسا واقع در دماغه‌‌ کاناورال منتقل کرده است.
براساس اخبار منتشر شده، قرار است دو فضانورد در پرواز آزمایشی فضاپیمای دراگون همراه با سرنشین به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کنند تا در نبود مشکل پرواز قطعی این فضاپیما به همراه فضانوردان رقم بخورد.
کپسول کرو دراگون اسپیس اکس به گونه‌ای طراحی شده که انسان‌ها را به مریخ ببرد.
انتهای پیام/