سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت پست برق شوش در جنوب تهران افزایش یافت

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 10:18
ظرفیت پست 230 کیلوولت شوش در جنوب تهران با حضور وزیر نیرو، افزایش یافت.
پست،ظرفيت،برق،ترانسفورماتور

ظرفیت پست 230 کیلوولت شوش در جنوب تهران با حضور وزیر نیرو، افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، صبح امروز سه‌شنبه با حضور رضا اردکانیان - وزیر نیرو -، ظرفیت ترانس سوم پست برق شوش به میزان ۱۸۰ مگاولت آمپر افزایش و در مجموعه ترانسفورماتور و کوپلر نیز بخش ۶۳ کیلوولت آمپر اضافه شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران در این باره گفت: این پروژه با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال و با هدف تعدیل بار ترانس‌ها و پایداری شبکه احداث شده است.
غلامرضا خوش‌خلق افزود: پست برق شوش پیش از این دارای دو ترانسفورماتور بوده که در طرح موجود با افزودن یک ترانسفورماتور دیگر به آن، ظرفیت پست ۱۸۰ مگاولت آمپر ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: ارتقای این پست با استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی انجام شده و امیدواریم در راستای اقتصاد مقاومتی بتوانیم رله‌های پست را نیز از ظرفیت داخلی تامین کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه شرایط شبکه پایدار خواهد شد.
ادامه دارد