خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد ۴ دوره کاردانی و ۳۸ رشته محل جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 10:04
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: در راستای کارآفرینی و اشتغال جوانان و با موافقت دفتر گسترش وزارت علوم، ۴ دوره کاردانی با ۳۸ رشته محل جدید ایجاد و در دفترچه کاردانی نظام جدید ایجاد شد.
كارداني،حرفه،فني،آموزش،ايجاد

ابراهیم صالحی عمران در گفتگو با خبرنگار مهر از ایجاد دوره های کاردانی جدید در رشته های حمل و نقل، معماری داخلی، مکاترونیک و فتوگرافیک برای آموزشکده های فنی و حرفه ای در سراسر کشور خبر داد.
وی افزود: در راستای مأموریت های تعریف شده دانشگاه در جهت کارآفرینی و اشتغال جوانان و موافقت دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، ۴ دوره کاردانی با ۳۸ رشته محل جدید ایجاد و در دفترچه آزمون کاردانی نظام جدید سال تحصیلی ۹۹_۹۸ سازمان سنجش آموزش کشور لحاظ شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ادامه داد در حال حاضر در دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور حدود ۲۰۰۰ کارگاه و آزمایشگاه فعال داریم که این فضاها محیط عملی خوبی را برای پرورش استعداده های و آموزش مهارت های فردی ایجاد کرده است.