خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنتو: کره‌جنوبی به دنبال دهمین صعود پیاپی به جام جهانی است

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 09:44
سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کره‌جنوبی می‌گوید تمام تمرکز او روی بازی با سریلانکاست تا بتواند همراه کره به جام جهانی قطر راه یابد.
كره،تيم،جام،بازي،جنوبي،فوتبال

سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کره‌جنوبی می‌گوید تمام تمرکز او روی بازی با سریلانکاست تا بتواند همراه کره به جام جهانی قطر راه یابد.
به گزارش ایسنا و به نقل از یونهاپ، تیم ملی فوتبال کره جنوبی باید پنجشنبه در دومین دیدار خود در انتخابی جام جهانی قطر و جام ملت‌های ۲۰۲۳ چین به دیدار سریلانکا برود.
در ادامه اعضای تیم ملی فوتبال کره جنوبی در دیداری تاریخی باید به پیونگ یانگ سفر کنند و برابر کره شمالی قرار گیرند.
پائولو بنتو سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی درباره شرایط تیمش گفت: ما الان تمام تمرکز خودمان را معطوف به بازی با سریلانکا کرده‌ایم و بعد از آن هم با کره شمالی دیدار داریم و به آن تیم فکر خواهیم کرد.
چیزی که من خیلی به آن تاکید دارم این است که بازیکنان تیم ملی فوتبال کره در سخت‌ترین شرایط هم بهترین و ساده‌ترین راه را انتخاب کنند و اگر حریف با بازی تدافعی سعی در بسته کردن بازی دارد بتوانیم با پاس‌ها و شوت‌های دقیق خودمان به هدف برسیم و دروازه حریف را باز کنیم.
کره جنوبی به دنبال رسیدن به جام جهانی برای دهمین بار است و ما برای رسیدن به این هدف، بازی به بازی پیش می‌رویم و هیچ حریفی را نیز دست کم نخواهیم گرفت.
کره جنوبی در ۹ دوره اخیر جام جهانی حاضر بوده است و امیدوار است بتواند در آخرین دوره جام جهانی که با فرمت ۳۲ تیم برگزار می‌شود نیز به عنوان یکی از نماینده‌های آسیا حاضر باشد.
انتهای پیام