خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمدکهنی در رده یازدهم ایستاد/ ژیمناست ایرانی رزرو سوم مرحله فینال

فارس | ورزشی | سه شنبه، 16 مهر 1398 - 08:36
در ادامه رقابتهای ژیمناستیک قهرمانی جهان، ژیمناست ایرانی رزرو سوم مرحله فینال شد.
جهان،وسيله،قهرماني،مسابقات،ژيمناست،كسب،عنوان،ايران،ورزشكاران

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک؛ در ادامه مسابقات قهرمانی جهان و کسب سهیمه المپیک توکیو، مهدی احمد کهنی در دور مقدماتی وسیله دارحلقه با امتیاز ۱۴/۴۳۳ در بین ۲۰۱ ژیمناست عنوان یازدهم دنیا را از آن خود کرد.
ژیمناست ۲۲ ساله ایران که برای نخستین بار در پیکارهای قهرمانی جهان شرکت کرده در مصاف با بزرگان دنیا، ضمن کسب مقام یازدهمی، عنوان رزرو سوم مرحله فینال را هم بدست آورد.
این بهترین نتیجه ورزشکاران ایران در رقابتهای قهرمانی جهان است.
ضمن اینکه این نتیجه در حالی بدست آمد که ورزشکاران صاحب عنوان جهان از چین، کره جنوبی، ژاپن پائین تر از ژیمناست ایران قرار گرفتند.
در این وسیله ژیمناست هایی از ترکیه، برزیل، فرانسه، یونان، ایتالیا، روسیه، آلمان و ارمنستان فینالیست شدند.
همچنین در دور مقدماتی وسیله خرک حلقه سعیدرضا کیخا با امتیاز ۱۱/۸۸۳ به کار خود خاتمه داد.
طی ۳۰ سال گذشته تیم ملی ژیمناستک ایران در ۵ دوره مسابقات قهرمانی جهان شرکت کرده که بهترین نتیجه ورزشکاران کشورمان در مسابقات قهرمانی جهان رتبه ۳۵ در وسیله پرش خرک و ۳۸ در دارحلقه مسابقات جهانی ۲۰۱۰ روتردام هلند بوده است.
محمدضا خیرخواه به عنوان سرمربی تیم ملی کشورمان را در این رقابتها همراهی می کند.
مسابقات ژیمناستیک هنری قهرمانی جهان و کسب سهمیه المپیک توکیو در اشتوتگارت آلمان در حال برگزاری است و نفرات اول تا سوم هر وسیله، به طور مستقیم جواز حضور در المپیک ژاپن را کسب خواهند کرد.
همچنین سید حمیدرضا هاشمی، داور بین المللی کشورمان، فردا در مرحله فینال قهرمان قهرمانان در وسیله پارالل قضاوت خواهد کرد.
انتهای پیام/س