خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز لیگ برتر تکواندو در غیاب رئیس کمیته داوران/ شیاپ چانگ زیبا در خانه تکواندو

فارس | ورزشی | دوشنبه، 15 مهر 1398 - 15:22
هفته اول و دوم مسابقات لیگ برتر تکواندو در خانه تکواندو آغاز شد.
مسابقات،حضور،تكواندو،سالن،تيم،چانگ،بانوان

هفته اول و دوم مسابقات لیگ برتر تکواندو در خانه تکواندو آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هجدهمین دوره از رقابت‌های لیگ برتر تکواندوی جوانان و بزرگسالان باشگاه‌های کشور امروز در حالی آغاز شد که در هفته اول و دوم این رقابت‌ها 9 تیم به مصاف هم می‌روند.
* مسابقات در حالی پیگیری می‌شود که نیمی از سکوهای خانه تکواندو خالی است و تنها تکواندوکاران تیم‌های حاضر در مسابقات در سکوها حضور دارند.
* نکته جالب مسابقات این است که رقابت‌ها روی سه شیاپ چانگ برگزار می‌شود که شیاپ چانگ وسط به صورت سکو از دو شیاپ چانگ دیگر بالاتر است و یک نمای بسیار قشنگی را به سالن مسابقات داده است.
* اعضای تیم ملی بانوان در سالن مسابقات حضور پیدا کردند و مبارزات تکواندو کاران مردان را از نزدیک تماشا می‌کنند.
* محمدرضا زوار سرمربی تیم ملی نوجوانان و جوانان و امید غلامزاده مربی جدید تیم ملی کشور چین تایپه و محمدعلی بسحاق در جایگاه ویژه حضور دارند.
* در گوشه‌‌ای از سالن کادر پزشکی مستقر هستند تا در صورت نیاز اقدام کنند.
* حافظ مهدوی رئیس کمیته داوران از جمله غایبین بزرگ هفته اول و دوم است.
وی برای تدریس کلاس داوری راهی پاکستان شده.
حسینعلی نظری در غیاب او در سالن مسابقات حضور دارد.
* تعدادی از بانوان که گویا از اعضای خانواده هوگوپوشان هستند در جایگاه ویژه بانوان حضور دارند.
انتهای پیام/س