خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه طرح آموزشی در بخش «زرآباد» شهرستان کنارک به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 21:55
کنارک - سرپرست فرمانداری کنارک گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و با حضور مسئولین و خیرین سه طرح آموزشی در بخش «زرآباد» این شهرستان به بهره برداری رسید.
اعتباري،بالغ،مدرسه،تومان،زرآباد

ابابکر بلوچ در گفت و گو با خبرمگار مهر، اظهار داشت: مدرسه شش کلاسه روستای «اسماعیل چات» یکی از این طرح ها به شمار می رود که این مدرسه خیری با زیر بنای ۳۱۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان احداث شده است.
وی افزود: همچنین هنرستان شبانه روزی شهر زرآباد با زیربنای ساختمان آموزشی ۳۱۱ متر، خوابگاه ۳۷۵ متر، سرایداری ۴۶ متر، محوطه سازی دو هزار و ۵۰۰ متر و دیوار محوطه ۲۱۲ متر و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.
سرپرست فرمانداری شهرستان کنارک ادامه داد: مدرسه دو کلاسه خیری روستای «توجک» زرآباد نیز با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیون تومان احداث شده است.
به گفته وی، به برکت چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران ۴۰ کلاس درس در دهه مبارک فجر در شهرستان کنارک به بهره برداری خواهد رسید.