خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در قم/ افزایش بودجه دانشگاه‌ها

مهر | سیاسی، استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 20:43
قم - عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران قم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در قم تلاش کنند و برنامه‌ریزی صحیحی داشته باشند تا شأن قم حفظ شود.
قم،شوراي،مديران،بودجه،مجلس،شهر،اسلامي،اميرآبادي

به گزارش خبرنگار مهر، احمد امیرآبادی فراهانی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در تالار معصومیه فرمانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: بررسی بودجه سال ۹۸ در کمیسیون تلفیق به پایان رسیده و به‌زودی در صحن علنی درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.
وی ادامه داد: فرصت برخی از پیشنهادات در صحن وجود دارد و مدیران می‌توانند موارد پیشنهادی را با نمایندگان در میان بگذارند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: برای تأمین اعتبارات توسعه آب روستایی و کشاورزی از محل صندوق توسعه به استان تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به بودجه مورد نیاز دانشگاه‌ها، گفت: بودجه دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور در سال ۹۸ نسبت به سال جاری افزایش مناسبی پیدا کرده است.
امیرآبادی فراهانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۹ دی‌ماه امسال، عنوان کرد: دشمنان نقشه‌هایی برای شهر قم دارند، مدیران ادارات قم به موضوع حجاب و عفاف عنایت بیشتری داشته باشند؛ چرا که قم پایگاه انقلاب و مرکز حوزه علمیه است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نمایندگان و مدیران استانی آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را در دستور کار قرار دهند، برنامه ریزی صحیحی در این راستا داشته باشند و به حاشیه شهر در مواردی مانند طلاق و اعتیاد توجه کرد تا شأن شهر قم حفظ شود.