خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ترکیه به تعیین روز یادبود نسل کشی ارامنه توسط ماکرون

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 20:36
ترکیه به شدت تصمیم امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه مبنی بر اعلام ۲۴ آوریل به عنوان روز یادبود نسل کشی ارامنه را محکوم کرد.
تركيه،سياسي،ارامنه،كالين،كشي،محكوم،نسل

ترکیه به شدت تصمیم امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه مبنی بر اعلام ۲۴ آوریل به عنوان روز یادبود نسل کشی ارامنه را محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ابراهیم کالین، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد: ما تلاش‌های ماکرون را که در حال حاضر با مشکلات سیاسی مواجه است، برای سوء استفاده از تاریخ به عنوان ابزار سیاسی محکوم می‌کنیم.
وی ادامه داد: ادعاهای مبتنی بر نسل کشی ارامنه، هیچ گونه مبنای حقوقی نداشته و برخلاف واقعیت‌های تاریخی است.
این یک دروغ سیاسی است.
این تصمیم از منظر ترکیه هیچ گونه معنایی ندارد.
کالین اضافه کرد: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سال ۲۰۰۵ برای روشن سازی این مساله، پیشنهاد تشکیل کمیسیون مشترکی با طرف مقابل داده بود اما از طرف مقابل پاسخ ملموسی داده نشد.
این افراد به دنبال تحریف تاریخ هستند.
وی ادامه داد: ما به کسانی که به دنبال فرصتی هستند تا کینه، نفرت و خصومت خود را نشان دهند، اجازه نخواهیم داد.
هیچ کس نمی‌تواند وجهه ترکیه را به خاطر گناهی که انجام نداده است، خدشه دار کند.
انتهای پیام