شانس کسب سهمیه تیمی المپیک کمتر از 50 درصد است
رئیس فدراسیون تنیس روی میز شانس کسب سهمیه تیمی تنیس روی میز ایران برای المپیک توکیو را کمتر از 50 درصد دانست.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز شانس کسب سهمیه تیمی تنیس روی میز ایران برای المپیک توکیو را کمتر از 50 درصد دانست.
مهرداد علیقارداشی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، بابیان اینکه تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران برای کسب سهمیه تیمی المپیک راه سختی در پیش دارد، اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار تیم ایران توانست در جمع 24 تیم اول مردان دنیا قرار بگیرد، برای همین نمیتوانیم قول بدهیم که به این زودی سهیمه تیمی المپیک را میگیریم.
وی افزود: هرچند در تیم مردان ایران برادران "عالمیان" را داریم که در لیگ فرانسه بازی میکنند، اما در کنار آنها "امین احمدیان" و " امیرحسین هدایی" نیز پتانسیلهای بالای دیگر تیم ملی هستند که برای کسب سهمیه تیمی المپیک باید کاری شبیه شگفتی انجام دهند.
رئیس فدارسیون تنیس روی میز با بیان اینکه شانس کسب سهمیه تیمی المپیک برای ایران کمتر از 50 درصد است، تصریح کرد: از 226 کشوری که عضو فدارسیون جهانی تنیس روی میز هستند، تنها 16 کشور میتوانند سهمیه تیمی بگیرند، لذا گرفتن این سهمیه کاری دشوار است.
وی در ادامه بابیان اینکه در بخش انفرادی احتمال کسب سهمیه بسیار بالاست، اظهارکرد: این توانایی را داریم که در بخش انفرادی چند سهمیه بگیریم، اما باتوجه اینکه 70 سال است ورزش ایران تنها در چند رشته کشتی، تکواندو، وزنه برداری و پرتاب دیسک در المپیک مدال آوری داشته، بنابراین کسب مدال در رشتههای توپی راکتی به سادگی نیست، با این وجود ورزشکاران ما همه تلاش خود را میکنند.
علیقارداشی در ادامه به روند روبه رشد تنیس روی میز ایران در ردههای پایه اشاره کرد و گفت: در رنکینگی که فدارسیون جهانی در ماه سپتامبر منتشر کرد، سه ورزشکار ایرانی در سه رده سنی جزو پنج پینگ پنگ باز برتر جهان قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: براساس این رنکینگ، نوید شمس در رده سنی نوجوانان نفر پنجم، امین احمدیان در رده سنی جوانان نفر سوم و امیرحسین هدایی در رده سنی امید(زیر 23 سال) نفر پنجم جهان شدند که افتخار بزرگی برای تنیس روی میز ایران است.
رئیس فدارسیون تنیس روی میز ایران به دستورالعمل فدارسیون جهانی مبنی برلزوم حضور ورزشکاران ملی پوش کشورهای مختلف در هشت رویداد بین المللی طی هر سال نیز اشاره کرد و گفت: هرچند بودجهای که فدارسیون دارد اندک است و باید همین بودجه را هم در بخشهای کمک به هیاتهای استانی، برگزار اردوها، خریداری تجهیزات، انجام فعالیتهای فرهنگی، برگزاری کلاسهای آموزشی و...
توزیع کنیم، اما همه تلاش خود را بکار گرفتهایم تا ورزشکاران ملی پوش کشورمان با حمایت ما و جذب اسپانسر بتوانند در رویدادهای بین المللی حضور داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به ممنوع شدن واردات تجهیزات تنیس روی میز به کشور به دلیل تحریمها از سال گذشته، اظهارکرد: در بحث ساخت میز این رشته مطابق با استانداردهای جهانی تلاشهایی را انجام دادهایم و بزودی اخبار آن را منتشر میکنیم، اما در بحث ساخت راکت باتوجه به هزینه بر بودن ساخت این تجهیز باید نیازسنجی کنیم که آیا تولید آن در داخل به صرفه هست، یا نه؟.
انتهای پیام