خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۸۷۶ مأموریت توسط گروه‌های امداد و نجات هلال احمر گیلان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 مهر 1398 - 08:47
رشت- مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به اینکه در شش ماهه نخست امسال ۸۷۶ عملیات توسط حوزه امداد و نجات این جمعیت انجام شده است، گفت: در این مأموریت‌ها ۷۸۳ نفر نجات یافتند.
جمعيت،احمر،هلال،گيلان،نجات،حوادث،امداد،آمادگي،بحران

مهدی ولی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر گیلان از آمادگی لازم برای امداد و نجات و مقابله با حوادث و بحران‌ها برخوردار است، اظهار کرد: مهمترین راهکار برای کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث و بلایایی طبیعی پیشگیری است.
وی در ادامه با بیان اینکه مهمترین رسالت و سیاست جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد مردمی، کمک و امدادرسانی در سوانح و حوادث است، افزود: هر زمان و هر کجا که سازمانی در امر مدیریت بحران نیازمند کمک باشد جمعیت هلال احمر وارد عمل می شود.
ولی پور با اشاره به اینکه در مدیریت بحران کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش هماهنگی زیر نظر جمعیت هلال احمر فعالیت می کند، ادامه داد: در حال حاضر آمادگی مطلوبی در این زمینه در استان گیلان وجود دارد.
وی با تأکید بر لزوم توجه مسئولان در راستای ارتقای این آمادگی در زمینه مدیریت بحران و سوانح، افزود: وجود آمادگی لازم در واحدهای امداد و نجات تنها راهکار مقابله با بحران و حوادث و کاهش تلفات ناشی از آن است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به عملکرد این جمعیت در شش ماهه نخست امسال، گفت: در این مدت بیش از ۸۷۶ مورد مأموریت توسط حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر گیلان انجام شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد مأموریت ۵۸ درصد در حوزه جاده‌ای، ۱۴ درصد حضوری و مناسبتی، ۸ درصد کوهستان و ۲۰ درصد سایر موارد اعم از حوادث داخل شهری، برف و دریایی بوده است.
ولی پور با بیان اینکه در این حوادث سه هزار و ۱۴۷ نفر آسیب دیده‌اند، گفت: ۷۸۳ مورد نجات یافتند که ۱۰۹ مورد به صورت سرپایی درمان و ۶۷۴ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی با اشاره به فعالیت ۳۲ پایگاه امداد و نجات در استان گیلان، اظهار کرد: در تابستان امسال ۹ پایگاه ساحلی و همچنین یک پایگاه هوایی با یک دستگاه بالگرد، یک تیم آنست و یک تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر گیلان در صورت نیاز آماده ارائه خدمات به هموطنان بودند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در ادامه تأکید کرد: سامانه ۱۱۲ این جمعیت به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به مردم برای هر حادثه‌ای است.