سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت بازارموزه گرگان با 306 میلیاردتومان سرمایه‌گذاری آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 مهر 1398 - 08:35
شهردار گرگان گفت: ساخت بازار موزه گرگان به عنوان بزرگ‌ترین پروژه شهری با سرمایه‌گذاری 306 میلیاردتومانی آغاز شده است.
پروژه،گرگان،بازار،آغاز،306،اظهارداشت،چهارشنبه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عبدالرضا دادبود شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز پروژه ساخت بازارموزه گرگان اظهارداشت: این پروژه با سرمایه‌گذاری 306 میلیارد تومانی بخش خصوصی در شهر گرگان آغاز شده است که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه بخش‌های کم‌ برخوردار شهر را فراهم کند.
وی یادآور شد: این پروژه قرار بود در هفته دولت امسال کلنگ‌زنی شود اما به دلیل عدم حضور مسئولان ملی در سطح وزرا در استان آغاز عملیات اجرایی آن به صورت رسمی، به تعویق افتاد.
شهردار گرگان گفت: با این حال پروژه اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای این پروژه گرفته شده بود و سرمایه‌گذار نیز تجهیز کارگاه را انجام داده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر گودبرداری پروژه در محل چهارشنبه بازار قدیمی گرگان آغاز شده است و انتظار داریم بازار موزه با سرعت خوبی ساخته شود.
دادبود اظهارداشت: تبدیل چهارشنبه بازار به یک مرکز رفاهی، تجاری، فرهنگی و ورزشی با سرمایه‌گذاری تقریبی 306 میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری گرگان انجام می‌شود.
وی گفت: در این پروژه ساخت یک بازار با معماری ایرانی- اسلامی برگرفته از معماری بازارهایی مانند اصفهان، یزد و تبریز نیز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/ش