خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت در نرخ گذاری بازار متشکل ارزی دخالت نکند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 22:15
بشیری جلال گفت: اگر دولت در اجرای بازار متشکل ارزی دخالت نکند، مشکلی برای خرید و فروش و بازرگانان ایجاد نمی‌شود.
بازار،اتاق،بازرگاني،عضو،بازرگانان،ارزي،اجراي،ايران

عضو اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمد بشیری جلال عضو اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تشکیل بازار ارزی اظهار کرد: اگر دولت در نحوه اجرای تشکیل بازار ارزی و قیمت گذاری دخالت نکند مشکلی برای خرید و فروش و بازرگانان ایجاد نمی‌شود.
عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگر اجرای بازار همانند سابق باشد، این طرح، بسیار مناسب است چرا که می‌تواند برای بازرگانان و تجار مناسب باشد، در غیر اینصورت مشکلاتی درخصوص خرید و فروش به وجود می‌آورد.
بیشتر بخوانید: اتاق‌های بازرگانی، اتاق فکر اقتصاد کشور هستند
شیری جلال با اشاره به اینکه هم اکنون دست دلالان در بازار زیاد شده است تصریح کرد: امیدواریم اجرای این بازار بتواند قدم مثبتی برای بازرگانان باشد که این امر مستلزم برنامه ریزی درست و عدم دخالت دولت است.
عضو اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: این بازار قرار است از طریق جلوگیری از معاملات غیرواقعی و فراهم کردم بستری برای معاملات بزرگ از طریق بازیگران اصلی که قرار است بانک‌ها و صرافی‌های مجاز بانک باشد سبب کشف قیمت واقعی ارز در تهران شود.
شیری جلال در ادامه گفت: باتوجه به حساسیت این بازار و تاثیر آن، به نظر می‌رسد که مسئولان باید توجه ویژه‌ای به جلوگیری از فعالیت دلالان در محل این بازار داشته باشند چرا که ممکن است فعالیت این بازار را مختل و شبکه ارزی کشور را دچار پیچیدگی کند.
به گفته این عضو اتاق بازرگانی، باید منتظر ماند و دید که اجرای این بازار چه تاثیری می‌تواند در بازار و روند فعالیت تجار و بازرگانان داشته باشد.
انتهای پیام/
ضرورت کوتاه کردن دست دلالان از بازارمتشکل ارزی