خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی شاغل هستند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 18:27
پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی آغاز بکار کرد.
كاربردي،علمي،دانشگاه،آفريني،نمايشگاه،آذربايجان،جامع،غربي،توس ...

پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی آغاز بکار کرد.
به گزارش ایسنا میرحسین رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی در افتتاحیه پنجمین نمایشگاه اشتعال توسعه و کار آفرینی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی از ۱۴ تا ۱۷ مهر ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۹ همه روزه با ۴۸ غرفه در محل نمایشگاهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی پذیرای بازدیدکنندگان است.
وی افزود: این نمایشگاه با مشارکت ۱۲ مرکز علمی کاربردی آذربایجان غربی، کانون دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی هر ساله برگزار می شود.
رسولی در خصوص اهداف برگزاری این نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: این نمایشگاه در راستای معرفی و آشنایی با توانمندی ها و دستاوردهای دانشجویان، فارغ التحصیلان و کار آفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی و ایجاد فضای امید و روحیه نشاط و ایجاد فضای همکاری و مشارکت در میان کار آفرینان و اتخاب و تجلیل از کار آفرینان برتر برگزار می شود.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی و مشاوره کار آفرینی از جمله فعالیت‌های جانبی این نمایشگاه خواهد بود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به اهداف و رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی در زمینه آموزشهای مهارتی گفت: رشته‌های تحصیلی این دانشگاه به تناسب نیاز بازار کار استان و در راستای اشتغالزایی جوانان جویای کار، مهارت محور بوده و دانشجویان و فارغ التحصیلان با کسب تخصص لازم می توانند جذب بازار کار شده و کار آفرینی کنند.
وی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی استان شاغل هستند.
رسولی در خصوص مراکز مهارت آموزی و کار آفرینی تاکید کرد: سه مرکز رشد و نو آوری فولاد گستر سلماس، ایران پارس صنعت پلیمر و مرکز رشد و نوآوری کشاورزی هوشمند با همکاری جهاد دانشگاهی در ارومیه در راستا مهارت آموزی و کار آفرینی در ارومیه تاسیس شده اند.
انتهای پیام