خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

33 هزار زائر پاکستانی اربعین وارد سیستان‌ و بلوچستان شده‌اند‌

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 18:04
دبیر ستاد مردمی اربعین استان سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون حدود 33 هزار زائر پاکستانی اربعین از طریق مرز میرجاوه وارد سیستان‌ و بلوچستان شده‌اند.
استان،زائران،جهت،اربعين

رضا بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: تاکنون حدود 33 هزار زائر پاکستانی اربعین از طریق مرز میرجاوه وارد سیستان‌ و بلوچستان شده‌اند.
دبیر ستاد مردمی اربعین استان سیستان و بلوچستان گفت: امسال استقبال گسترده‌ای جهت خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی داریم و علاوه بر مردم استان، مردم دیگر استان‌ها نیز جهت برپایی موکب در استان اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم از همه ظرفیت ها جهت خدمت‌رسانی مطلوب به این زائران گرامی بهره بگیریم اما کار اصلی در ستاد بر عهده مردم است.
بختیاری اظهار داشت: انتظار داریم همه دستگاه‌های استان با تمام توان در راستای خدمت به این زائران پای کار بیایند و پا به پای مردم ایفای نقش کنند.
انتهای پیام/ش