خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدفمان قهرمانی دوباره تیم فوتسال جوانان در آسیا است

مهر | ورزشی | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 16:18
سرمربی جدید تیم فوتسال جوانان ایران گفت: هدفمان قهرمانی مجدد با این تیم در آسیا است.
تيم،جوانان،فوتسال،صانعي،سرمربي،كمك،بازي،عنوان،آسيا،انتخاب

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی در حالی امروز تشکیل جلسه داد که علی صانعی طبق نظر اعضای این کمیته به عنوان سرمربی تیم فوتسال زیر ۲۰ سال انتخاب شد.
صانعی که پیش از این تیم ایران را در اولین دوره مسابقات جوانان آسیا به عنوان قهرمانی رسانده بود، برای دومین بار هدایت این تیم را بر عهده گرفت.
صانعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتخاب مجددش به عنوان سرمربی تیم فوتسال جوانان ایران گفت: در ماه های گذشته در بحث استعدادیابی مشغول بودیم و هدفمان کمک به پیدا کردن استعدادها بوده است.
بازیکنانی که در لیگ برتر جوانان، لیگ دسته یک و امیدها انتخاب کرده ایم قرار است بعدا تیم جوانان را تشکیل بدهند.
سرمربی تیم فوتسال جوانان ایران افزود: خوشبختانه مسابقات مرحله مقدماتی جوانان آسیا چند ماهی به تعویق افتاده است و این به ما کمک می کند تیم را بهتر بسازیم.
از تمام دوستانی که در فوتسال پایه مشغول به کار هستند، کمک می گیریم تا تیم خوبی بسازیم.
هدفمان قهرمانی مجدد در آسیا است.
هرچند که سخت است اما کار نشد ندارد.
صانعی درباره تعداد اردوها و بازی های تدارکاتی خارجی در نظر گرفته شده برای تیم جوانان تاکید کرد: طبق برنامه در هر فصل درخواست چند اردو داریم.
باید ببینیم در نهایت با چند اردو موافقت می شود.
به محض موافقت، اردوها را شروع می کنیم.
بازی های بین المللی در این رده سنی کم است.
ضمن اینکه فدراسیون هم مشکلات مالی دارد.
به بازی های خارجی بیشتر در نیمه اول سال ۱۳۹۹ نیاز داریم.
امیدوارم بتوانیم چهار، پنج بازی داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا حمید شاندیزی (سرمربی سابق تیم جوانان) به عنوان دستیار در کادرش حضور خواهد داشت؟
گفت: هنوز همکارانم صد درصد مشخص نشده اند.
درباره آقای شاندیزی هم باید بگویم همه جوانب را بررسی می کنیم.
یکسری مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود.
حتما از تجربه ایشان هم استفاده می کنیم.
دست تک تک مربیان در رده های پایه را می فشارم چون بدون کمک آنها کار جلو نمی رود.