رونمایی از تازهترین مجموعه شعر علیرضا شکرریز
مجموعه شعر «یک روز قرنها بعد شد» تازهترین اثر علیرضا شکرریز به همت واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری خوزستان رونمایی شد.

مجموعه شعر «یک روز قرنها بعد شد» تازهترین اثر علیرضا شکرریز به همت واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری خوزستان رونمایی شد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین سید شهابالدین طباطبایی، رئیس حوزه هنری خوزستان، در مراسم رونمایی و جشن امضای کتاب از این اثر ادبی اظهار کرد: نگاه مقام معظم رهبری نسبت به حوزه ادبیات و شعر نگاه روشنی است و ایشان با همه شایستگیهای یک مجتهد آگاه به زمان و زمانه هستند.
وی با بیان اینکه نباید از سهم عظیمی که شاعران پارسی در حفظ گنجینه فرهنگ و ادب و اعتقادات ملی و مذهبی ما دارند غافل شویم گفت: برای سرایش شعر در آغاز و میانه حتما باید از تجربیات اساتید این حوزه بهرهمند شد.
رئیس حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه بیتردید برای سرایش شعر در آغاز و میانه حتما باید از تجربیات اساتید این حوزه بهرهمند شویم خاطرنشان کرد: شاعران جوان باید زیاد شعر بخوانند.
اشعار مجموعه «یک روز قرنها بعد شد» در قالب شعر سپید و با رویکردی عاطفی و غنایی سروده شده و بخشی از شعرهای مجموعه به مضامین دینی و آئینی پرداخته است.
در این مراسم حمیدرضا شکارسری، حبیب پیام و مهدی مرادی از شاعران و منتقدان ادبی حضور داشتند و به نقد و برسی این مجموعه ادبی پرداختند.
همچنین در این نشست شاعران به شعرخوانی کردند.
از علیرضا شکرریز پیشتر آثاری چون «یک پیاله پنجه عباس»، «لعنتیها برایم دعا کنید»، «بنویس با قلب کوچک من» و «این خودکار دارد قرمز مینویسد» منتشر شده است.
انتهای پیام