خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال فسخ قرارداد مازولا توسط باشگاه تراکتور

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 13:48
احتمال فسخ قرارداد هافبک - مهاجم برزیلی تراکتور وجود دارد، اما دنیزلی هنوز در این مورد تصمیم نهایی را نگرفته است.
تراكتور،مازولا،بازيكن،تيم،دنيزلي،برزيلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، مازولا که در ابتدای فصل جاری با عقد قراردادی به تیم تراکتور پیوسته، در 5 هفته اخیر لیگ برتر نتوانسته برای این تیم به میدان برود.
تنها حضور مازولا در ترکیب تراکتور به دقایق پایانی دیدار هفته نخست این تیم مقابل نفت مسجد سلیمان برمی‌گردد که این بازیکن برزیلی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و سپس مصدوم شد.
او پس از مصدومیت مدتی در تمرینات تراکتور به صورت انفرادی کار کرد و در این بین حتی اضافه وزن هم آورد.
دنیزلی هم که از وضعیت جسمانی مازولا ناراضی بود، او را به ترکیه فرستاد تا مراحل درمانی خود را در این کشور سپری کند.
با این حال، بعد از گذشت حدود یک ماه، هنوز خبری از هافبک –مهاجم برزیلی تراکتوری‌ها نیست.
در این شرایط، باشگاه تراکتور به فکر فسخ قرارداد این بازیکن افتاده، اما کادر فنی و شخص مصطفی دنیزلی هنوز در این باره به تصمیم قطعی و نهایی نرسیده‌اند.
انتهای پیام/ ع