خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت و ساز غیرمجاز و رشد حاشیه نشینی بزرگترین دغدغه و معضل تبریز است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 13:22
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ساخت و ساز غیرمجاز و رشد حاشیه نشینی بزرگترین دغدغه و معضل فعلی شهر تبریز است.
تبريز،ساخت،شهر،غيرمجاز

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ساخت و ساز غیرمجاز و رشد حاشیه نشینی بزرگترین دغدغه و معضل فعلی شهر تبریز است.
به گزارش ایسنا، فریدون بابایی اقدم در جلسه امروز شورای شهر تبریز با بیان مطلب فوق، اظهار کرد: وضعیت فعلی حاشیه نشینی در تبریز که در اثر ساخت و ساز غیرمجاز ایجاد شده اصلا مناسب نیست و این موضوع به بزرگترین دغدغه و معضل فعلی شهر تبریز تبدیل شده است.
وی ادامه داد: برای مقابله با این معضل، نیازمند همکاری و کمک نیروی انتظامی و البته تشکیل کلانتری ویژه ساخت و ساز هستیم تا ساخت و ساز غیرمجاز در این مناطق متوقف شود.
انتهای پیام