خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت پژوهشگاه هوافضا در کاربردی شدن علوم فضایی

فارس | دانش و فناوری | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 10:27
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طی سالهای اخیر پژوهشگاه هوافضا در حوزه کاربردی شدن علوم فضایی و حوزه پایش و کاهش خسارات در حوادث غیرمترقبه فعالیت‌های خوبی داشته است.
پژوهشگاه،علوم،حوزه،هوافضا،جايگاه،تحقيقات،غلامي

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طی سالهای اخیر پژوهشگاه هوافضا در حوزه کاربردی شدن علوم فضایی و حوزه پایش و کاهش خسارات در حوادث غیرمترقبه فعالیت‌های خوبی داشته است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، منصور غلامی وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در حاشیه همایش اکتشاف در عمق فضا که صبح امروز در پژوهشگاه هوافضا برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته فضا با ابتکار هیأت ایرانی در سازمان ملل تصویب و پذیرفته شد و هر ساله در کشورهای مختلف جهان مراسمی برای این هفته برگزار می‌شود.
پژوهشگاه هوافضا نیز یکی از پژوهشگاه‌های تخصصی است که طی سالهای گذشته زحمات زیادی برای ترویج این علم کشیده است.
وی افزود: اخیراً نیز این پژوهشگاه در حوزه کاربست علوم فضایی فعالیت می‌کند و حوزه پایش به منظور کاهش خسارات در حوادث غیرمترقبه نیز از موضوعاتی است که در این پژوهشگاه دنبال می‌شود.
غلامی تصریح کرد: همچنین این پژوهشگاه همکاری خوبی با وزارت ارتباطات دارد و خوشبختانه با فعالیت‌های انجام شده توانسته‌ایم در دنیا جایگاه مناسبی داشته باشیم.
وی تأکید کرد: با وجود محدودیت‌ها، ما در خاورمیانه جایگاه اول را داریم و در دنیا نیز بین رتبه یازدهم تا سیزدهم هستیم و توانسته‌ایم در علوم جدید جایگاه خود را حفظ کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هر چه به سمت آینده جلو می‌رویم هم کاربردی کردن علوم و هم نیاز به تحقیقات بیشتر احساس می‌شود.
انتهای پیام/