برداشت انگور در ارومیه
تسنیم
|
تصویری
|
یکشنبه، 14 مهر 1398 - 09:46
استان آذربایجان غربی با بیش از 23 هزار هکتار تاکستان ، قطب مهم تولید انگور در کشور است و سالانه بیش از 220 هزار تن انگور در استان تولید و برداشت می شود . حدود 35 درصد از این محصول به صورت تازه خوری و 30 درصد نیز تبدیل به کشمش و شیره می شود . بخشی از ان نیز به کشورهای عراق و روسیه صادر می شود .

30 نوع انگور در استان تولید می شود که سفید کشمشی، قرمز کشمشی، رشه ، تبرزه سفید و قرمز، ریش بابا، حسینی، خلیلی،عسگری،لعل بیدانه از جمله آنهاست
برداشت انگور در ارومیه
۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰
مجتبی اسماعیل زاد
استان آذربایجان غربی با بیش از ۲۳ هزار هکتار تاکستان ، قطب مهم تولید انگور در کشور است و سالانه بیش از ۲۲۰ هزار تن انگور در استان تولید و برداشت می شود .
حدود ۳۵ درصد از این محصول به صورت تازه خوری و ۳۰ درصد نیز تبدیل به کشمش و شیره می شود .
بخشی از ان نیز به کشورهای عراق و روسیه صادر می شود .