خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دختر مازندرانی فینالیست لیگ جهانی کاراته در مسکو

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 09:44
رزیتا علیپور در وزن ۶۱- کیلوگرم با پیروزی مقابل رقبای خود به دیدار نهایی راه پیدا کرد و حالا باید در فینال به مصاف «جوما هانا» برود.<br/>
صفر،عليپور،رزيتا،نهايي،جوما،هانا،كاراته

رزیتا علیپور در وزن ۶۱- کیلوگرم با پیروزی مقابل رقبای خود به دیدار نهایی راه پیدا کرد و حالا باید در فینال به مصاف «جوما هانا» برود.
خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس ورزشی| رزیتا علیپور در وزن ۶۱- کیلوگرم با پیروزی مقابل رقبای خود به دیدار نهایی راه پیدا کرد.
در دومین روز از ششمین مرحله لیگ برتر کاراته وان در سال 2019 که با حضور 642 کاراته کا از 85 کشور در مسکو روسیه برگزار می‌شود، امروز و در وزن 61-کیلوگرم، رزیتا علیپور با غلبه بر تمامی حریفانش فینالیست شد و فردا برای کسب مدال طلا به مصاف هانا جوما از کانادا می‌رود.
علیپور ابتدا ۵ بر یک نینا رادینویچ از سوئیس را برد.
سپس مقابل جوانا رکویچ از صربستان پس از تساوی صفر بر صفر در هانتی برنده شد.
در ادامه ۵ بر صفر لائورا سیورت از فرانسه را شکست داد.
در چهارمین مبارزه ۳ بر صفر بیتسام سادینی از مراکش را مغلوب کرد و به نیمه نهایی راه یافت.
او در نیمه نهایی مقابل جیانا لطفی از مصر دارنده ۲طلا، ۳نقره و یک برنز کاراته وان های ۲۰۱۹ و عنوان سومی جهان پس از تساوی صفر بر صفر در هانتی برنده شد.
به گزارش فارس؛ رزیتا علیپور امروز یکشنبه در مبارزه پایانی برای کسب مدال طلا به مصاف «جوما هانا» از کانادا می‌رود.
انتهای پیام/۸۶۰۵۹/ج/و