خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود 20 هزار پرونده حقوقی در شهرداری / غیبت حناچی در جلسه هم‌اندیشی شورا

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 مهر 1398 - 09:34
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حناچی به دلیل وقوع یک اتفاق ویژه امروز نتوانست در جلسه هم‌اندیشی با اعضای شورای شهر شرکت کند، گفت: در این جلسه موضوع 20 هزار پرونده حقوقی شهرداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حقوقي،جلسه،شوراي،شهر

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حناچی به دلیل وقوع یک اتفاق ویژه امروز نتوانست در جلسه هم‌اندیشی با اعضای شورای شهر شرکت کند، گفت: در این جلسه موضوع 20 هزار پرونده حقوقی شهرداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورای شهر امروز در جمع خبرنگاران درباره برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر با برخی از مدیران شهری، اظهار داشت: شهردار تهران به دلیل وقوع اتفاق ویژه نتوانست در این جلسه شرکت کند ولی موضوعاتی از جمله پرونده‌های حقوقی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.
وی افزود: اداره حقوقی شهرداری گزارشی در مورد پرونده‌های حقوقی ارائه داد و اعضاء نظراتی را در مورد روش‌های کم کردن تعداد پرونده‌ها ارائه دادند.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های حقوقی شهرداری زیاد است و به 15 تا 20 هزار مورد می‌رسد گفت: این پرونده‌ها باید پیگیری و تسریع در رسیدگی آن انجام شود همچنین بنا شده که پرونده‌های درشت‌دانه زودتر در مسیر رسیدگی قرار داشته باشد.
انتهای پیام/