خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاملات گواهی سپرده پسته از هفته گذشته در بورس کالا آغاز شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 13 مهر 1398 - 18:22
ناصرپور از شروع معاملات گواهی سپرده پسته فندقی ۳۲-۳۰ از هفته گذشته در بورس کالا خبر داد.
پسته،آتي،قرارداد،فندقي،بورس،استاندارد

سرپرست معاونت توسعه بازار بورس کالای ایران:
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا ناصرپور سرپرست معاونت توسعه بازار بورس کالای ایران با اشاره به شروع معاملات گواهی سپرده پسته فندقی ۳۲-۳۰ از هفته گذشته در بورس کالا گفت: قرارداد آتی پسته فندقی ۳۲-۳۰ با سررسید آذر ۱۳۹۸ از هفته آینده در بورس کالا راه اندازی می‌شود و در ادامه سررسید‌های دیگری نیز به این بازار اضافه می‌شود.
وی ادامه داد: اندازه قرارداد آتی پسته ۱۰۰ کیلوگرم بوده و مبنای تحویل در بازار گواهی سپرده کالایی و قرارداد‌های آتی، محصول پسته فندقی در سایز استاندارد ۳۲-۳۰ به عنوان دارایی پایه در نظر گرفته شده است؛ این در حالی است که قابلیت تحویل با دیگر سایز‌های دارای استاندارد بورس یعنی گرید ۳۰-۲۸ نیز وجود دارد.
بیشتر بخوانید: راه اندازی معاملات گواهی سپرده پسته در آینده نزدیک
ناصرپور افزود: در زعفران به ازای هر گرید یک قرارداد آتی راه اندازی شد، اما در پسته برای اولین بار استاندارد قرارداد آتی ۳۲-۳۰ در نظر گرفته شده است و قرار نیست برای سایر گرید‌های پسته قرارداد آتی جدیدی تعریف شود، زیرا پرحجم‌ترین نوع پسته تولیدی با سهم ۶۰ درصدی کل تولید کشور، پسته فندقی بوده که در این میان ۴۰ درصد کل تولید پسته کشور فندقی دهان باز است؛ بنابراین این نوع پسته مبنای تحویل در قرارداد‌های آتی خواهد بود.
انتهای پیام/
برای اولین بار استاندارد قرارداد آتی پسته ۳۲-۳۰ در نظر گرفته شد