خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز غربالگری اعتیاد استان مرکزی به زودی آغاز به کار می کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 17:24
اراک- مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: تجهیز مرکز غربالگری اعتیاد استان در دست اقدام است و با تامین نیروی انسانی آن، به زودی شروع به کار می کند.
ماده،مركز،استان،مراكز،معتادين،اميني،بهزيستي،مركزي،توجه

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا امینی ظهر شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: در شش ماه گذشته کمپ ماده ۱۶ مربوط به معتادین متجاهر و کارتن خواب ها از لحاظ کیفیت خدمات و امکانات رو به بهبودی بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به تاکید رییس جمهور مبنی بر ساماندهی مراکز ۱۶ و جمع آوری معتادین متجاهر در سطح کشور، گفت: پیرو این موضوع جلسه‌ای در ستاد کشوری برگزار شده است.
امینی گفت: با توجه به برگزاری جلسه‌ای در استان، مقرر شد با توجه به اتمام قرارداد مرکز ماده ۱۶ به یک بخش غیر دولتی واگذار شود و سازمان زندان ها، سپاه و همچنین بسیج برای اعطای مجوز مرکز ۱۶ اقدام کنند و دبیر شورا اقدامات لازم را انجام دهند.طی نامه دبیر شورا نیز باید معتادین به مراکز ماده ۱۵ تحویل داده شوند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر مشغول تجهیز مرکز غربالگری هستیم و نیروی انسانی آن را نیز تامین خواهیم کرد و از هفته آینده شروع به کار می کند.
وی گفت: در مراکز ماده ۱۶ به طور متوسط روزانه ۷۰ الی ۱۴۰ نفر معتاد متجاهر مراجعه می کنند که جمعیت اضافه به مراکز ماده ۱۵ هدایت می شوند.
امینی گفت: اگر قرار است مرکز ماده ۱۶ تعطیل شود موافقت اصولی را برای مرکز جدید فقط بهزیستی می دهد و باید در این راستا بخشنامه ها به دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه ها ارسال شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: در یک سال و نیم اخیر هیچ فوتی در مرکز ماده ۱۶ استان نداشتیم و خدمات قابل قبولی در آن ارایه شده است.