خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابلاغ 25 میلیارد ریال برای مشکل پس زدگی فاضلاب شهر اهواز

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 17:01
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از ابلاغ مبلغ 25 میلیارد ریال جهت جلوگیری از بحران ناشی از سیل و پس زدگی فاضلاب شهر اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز خبر داد.
فاضلاب،اهواز،آب،شركت

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از ابلاغ مبلغ 25 میلیارد ریال جهت جلوگیری از بحران ناشی از سیل و پس زدگی فاضلاب شهر اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، امید حاجتی با اعلام این خبر اظهار کرد: مبلغ 25 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی جهت جلوگیری از بحران ناشی از سیل و پس زدگی فاضلاب شهر اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز ابلاغ شد.
وی افزود: این مبلغ از محل اعتبارات استانی قانون بودجه سال 1398 است که به منظور پیشگیری از ورود آب رودخانه کارون به فاضلابروها و پس زدگی فاضلاب و به تبع آن جاری شدن فاضلاب در معابر شهری اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز ابلاغ شده و این شرکت تعهد کرده است با این اعتبار هیچ سیلابی باعث برگشت فاضلاب در منازل مردم و معابر شهری نشود.
انتهای پیام