خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۷۶ قطار برای جابه‌جایی زائران اربعین ساماندهی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 16:06
مدیرکل مسافربری راه‌آهن کشور گفت: ۸۷۶ قطار با ظرفیت ۴۴۵ هزار صندلی برای جابه‌جایی زائران اربعین ساماندهی شده است.
اربعين،قطار،ظرفيت،زائران،خرمشهر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، علی کاظمی منش بابیان اینکه پیک حرکت قطار مای اربعین از ۱۵ لغایت ۳۰ مهرماه پیش‌بینی‌شده است، اظهار داشت: در اربعین امسال ۸۷۶ قطار با ظرفیت ۴۴۵ هزار صندلی برای ایام ویژه اربعین ساماندهی شده است.
وی با اشاره به رشد ۵۰ درصدی این ظرفیت در مقایسه با سال گذشته بیان کرد: قطارهای اربعین در سه بخش از تهران و مشهد به سمت خرمشهر و اهواز، کرمانشاه و همدان سیر می‌کنند.
مدیرکل مسافربری راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بابیان اینکه در مورد ایستگاه همدان رویکرد ما در حوزه برگشت زائران است که تعدادی از زائران را با قطار به تهران و مشهد منتقل می‌شوند، افزود: در حوزه ایستگاه کرمانشاه قطارها به‌صورت رفت‌وبرگشت تعبیه‌شده است.
کاظمی منش با تأکید بر اینکه بخش عمده‌ای از بلیت‌ها فروخته‌شده و در روزهای منتهی به اربعین ظرفیت خالی وجود دارد، تصریح کرد: در خرمشهر قطار اتوبوسی با ۳۳۰ نفر ظرفیت داریم که در ۲۴ ساعت به‌صورت رایگان زائران را از خرمشهر تا مرز ریلی شلمچه منتقل می‌کنند.