ضرورت استفاده از ظرفیت مراکز حوزوی و دانشگاهی در تقویت گفتمان مشترک ادیان و مذاهب
استاندار قم با اشاره به تجربه تلخ خشونتهای ایدئولوژیک در دنیا، استفاده از ظرفیت مراکز حوزوی و دانشگاهی قم برای تقویت گفتمان مشترک در بین ادیان و مذاهب را ضروری دانست.

استاندار قم با اشاره به تجربه تلخ خشونتهای ایدئولوژیک در دنیا، استفاده از ظرفیت مراکز حوزوی و دانشگاهی قم برای تقویت گفتمان مشترک در بین ادیان و مذاهب را ضروری دانست.
به گزارش ایسنا، بهرام سرمست در نشست با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به ایجاد دفتر ارتباط استانداری قم با دانشگاهها اظهار کرد: رویکرد اصلی در راهاندازی این دفتر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها برای توسعه استان و گرهگشایی از مشکلات بوده است.
استاندار قم با اشاره به تحصیلی دانشجویان خارجی و برگزاری دورههای بینالمللی در دانشگاه ادیان و مذاهب قم، این دانشگاه را فرصت مناسبی برای نظام مدیریتی کشور و استان قم دانست و افزود: انتظار از قم همین است که یک چنین دانشگاهی داشته باشیم.
سرمست با اشاره به تحصیل طلاب از حدود۱۳۰ کشور دنیا در جامعهالمصطفی و نیز دانشجویان خارجی در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: انتظار تعامل و مشارکت فعالتر چنین مراکزی با دستگاههای اجرایی استان وجود دارد.
وی نیاز استانداری قم در قالب کمیسیون های دانشجویی، اقوام و فرق و مذاهب به پشتوانه علمی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: بایستی گفتمان مشترک علمی با حضور اساتید دانشگاه ادیان و مذاهب قم شکل بگیرد که اثر آن در جامعه ملموس است.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود ارتباط بسیار خوب دانشگاه ادیان و مذاهب با حوزههای علمیه قم را مورد توجه قرار داد و افزود: این امر در دانشگاههای تراز اول دنیا مرسوم است و وجود چنین رویهای در قم مایه خرسندی است.
وی با بیان اینکه بحث گفتگوی ادیان و تقریب مذاهب امروزه به عنوان یک اصل شناخته شده است بیان کرد: امروزه با توجه به خشونتهایی که دنیا تجربه کرده نیاز به یک گفتمان مشترک داریم.
مقام عالی دولت در استان قم تاکید کرد: برخوردهای فکری و نرم اقتضای جامعه جهانی است که چنین مراکز علمی میتوانند در این راستا پیشگام باشند.
انتهای پیام