خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسران قهرمان شدند، دختران نایب قهرمان

فارس | ورزشی | شنبه، 13 مهر 1398 - 13:12
در پایان مسابقات بین المللی تنیس زیر ۱۸ سال تیم سینا مقیمی و امیرمحمد کچبی در بخش پسران و تیم مشکات الزهرا صفی و مهتا خانلو به عنوان قهرمانی بخش دونفره دست یافتند.<br/>
تيم،مشكات،الزهرا،صفي،تنيس

در پایان مسابقات بین المللی تنیس زیر ۱۸ سال تیم سینا مقیمی و امیرمحمد کچبی در بخش پسران و تیم مشکات الزهرا صفی و مهتا خانلو به عنوان قهرمانی بخش دونفره دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس،فینال رقابت‌های بخش دونفره بین المللی تنیس زیر 18 سال در شیراز برگزار شد که در پایان تیم سینا مقیمی و امیرمحمد کچبی برابر تیم اسماعیل پورفلاحی و کیوان کاظمی غلبه کرد و قهرمان شد.
در بخش دختران نیز تیم مشکات الزهرا صفی و مهتا خانلو مقابل تیم لهستان و ترکیه شکست خورد و به عنوان نایب قهرمانی رسید.
در بخش انفرادی نیز نماینده بلاروس به مصاف تنیسوری از قزاقستان می‌رود.
در بخش دختران نیز مشکات الزهرا صفی مقابل درسا چراغی قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/ا