خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اساتید علوم انسانی و هنر به دستاوردهای علمی رشته تخصصی خود مسلط باشند

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 12:59
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساتید علوم انسانی و هنر باید نسبت به آخرین دستاوردهای علمی جهان در رشته تخصصی خود، مسلط باشند.
علوم،انساني،دانشگاه،هنر،علمي،اسلامي،آزاد،اساتيد،حوزه

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساتید علوم انسانی و هنر باید نسبت به آخرین دستاوردهای علمی جهان در رشته تخصصی خود، مسلط باشند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در جمع اساتید علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: هدف این معاونت برای تعالی علوم انسانی و هنر، انجام سه فعالیت مهم است که نخستین آن، «روزآمدی» است، چرا که اساتید علوم انسانی و هنر باید نسبت به آخرین دستاوردهای علمی جهان در رشته تخصصی خود، مسلط باشند و پیشرفت‌های علمی را در رشته خود بدانند، چرا که دانشگاه زمانی دانشگاه است که اساتید و رشته‌های آن به روز باشند.
وی افزود: فعالیت دوم، «بومی‌سازی» است و بومی‌سازی در این حوزه، یعنی درگیر کردن مسائل علمی و دستاوردهای تحقیقاتی با مشکلات منطقه‌ای، داخلی و شهری.
باید بتوانیم علوم و دستاوردهای علمی را برای حل مشکلات جامعه به کار ببریم.
دکتر خسروپناه با بیان اینکه در غرب، برای تمام فعالیت ها، دانش تولید می کنند، افزود: دانشگاه های ما همچنان در نسل دانشگاههای آغاز قرن 14 شمسی هستند و به سبک سال های 1300 عمل می کنند و همچنان به علوم نگاه شناختی دارند؛ در حالی که در دانشگاه های دنیا و به طور ویژه دانشگاه های غرب، نگاه به علوم نگاه حل المسائلی در جهت رفع مشلات جامعه است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سومین فعالیت در این حوزه، توجه به مبانی حکمی و فلسفی در علوم انسانی و بالاخص توجه به حکمت اسلامی است، چرا که اگر در علوم انسانی و هنر، به مبانی حکمت و فلسفه آن توجه نشود، نمی تواند منشاء تحول باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی و هنر بیش از ۱۰ هزار هیأت علمی دارد، افزود: یکی از مسائل ما در حوزه علوم انسانی کمبود مجلات علمی است و باید مجلات علمی را در هر رشته فعال کرد و حتی باید به سمت مجلات علمی ISI رفت.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی توجه به توانمندسازی اساتید را از دیگر دغدغه‌های این حوزه دانست و افزود: توسعه کرسی‌های نظریه پردازی و مخصوصاً کرسی های ترویجی مورد توجه این معاونت بوده و در این زمینه تاکنون اقدامات خوبی داشته‌ایم و راه‌اندازی کرسی‌های نقد و کرسی‌های نظریه‌پردازی موجب تعالی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، در ادامه این جلسه استادان به طرح دیدگاه ها و نقطه نظارت خود پرداختند.
انتهای پیام