خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۴ هزار نفر زائر اربعین طی ۴۸ ساعت گذشته از مرز مهران خارج شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 11:13
استاندار ایلام با بیان اینکه در دو روز گذشته ۹۴ هزار نفر زائر از مرز مهران خارج شدند، گفت: در آستانه اربعین این آمار به‌شدت افزایش می‌یابد.
اربعين،زائران،ايلام،گذشته،روز،كشور،پاركينگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، قاسم سلیمانی دشتکی ضمن بیان اینکه جمعیت زائران اربعین از روز گذشته به‌شدت افزایش‌یافته است، اظهار داشت: خروجی زائران روز پنجشنبه ۴۶ هزار نفر بود که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ برابر افزایش داشته است، اظهار داشت: روز گذشته نیز شاهد خروج ۴۸ هزار نفر زائر اربعین بودیم که درمجموع در این دو روز ۹۴ هزار نفر از مرز مهران از کشور خارج شدند.
وی با اشاره به لغو روادید برای ورود به کشور عراق بیان کرد: با لغو روادید حجم گسترده‌ای از مردم ایران متقاضی شرکت در مراسم اربعین هستند که این امر نیازمند توجه و رسیدگی مسئولان در راستای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین است.
افزایش ظرفیت پارکینگ‌های ایلام
استاندار ایلام از راه‌اندازی موکب‌های متعدد ستاد اربعین در مسیر ایلام به مهران، منطقه مرزی و کشور عراق خبر داد و گفت: استان ایلام آمادگی کامل برای بدرقه زائران اربعین به کشور عراق و کربلای معلی را دارد.
سلیمانی دشتکی با اشاره به خدمات رفاهی و امنیتی به زائران اربعین تصریح کرد: سال گذشته ظرفیت پارکینگ‌های دولتی عمومی، خصوصی و مردمی ۱۲۰ هزار خودرو بود که این ظرفیت امسال افزایش‌یافته است.
وی خاطرنشان کرد: هزینه پارکینگ از طرف ستاد اربعین مشخص‌شده است و نظارت بر عملکرد مسئولان و پارکبانان به‌شدت وجود دارد و چنانچه هزینه پارکینگ بیش از قیمت مصوب دریافت شود؛ با مسئولان پارکینگ برخورد می‌شود و باید هزینه اضافی را به زائران بازگردانند.