خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنفرانس بین المللی پل برگزار می شود

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 13 مهر 1398 - 10:51
پنجمین کنفرانس بین المللی پل ۲۶ تا ۲۷ آذرماه با حضور اساتید و متخصصان داخلی و خارجی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
پل،كنفرانس،برگزاري،شركت،المللي،تهران،پنجمين،انجمن،رئيس،صنعتي ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی رئیس پنجمین کنفرانس بین المللی پل گفت: پنجمین کنفرانس بین المللی پل با حضور متخصصان داخلی و خارجی از کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس، استرالیا، مالزی، کانادا و فرانسه ۲۶ و ۲۷ آذرماه برگزار می شود.
رئیس پنجمین کنفرانس بین المللی پل تاکید کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس بررسی موضوعات پایش سلامت پل ها، ایده های خلاقانه از نظر استفاده از مصالح و تکنولوژی نوین در طراحی و ساخت پل ها است.
وی اضافه کرد: در برگزاری این کنفرانس دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، تهران، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تفرش و علم و صنعت مشارکت دارند.
این درحالی است که برخی مراکز علمی در خارج از کشور از جمله دانشگاه استانبول و موسسه فدارسیون بین المللی بتن ( FIB) نیز در برگزاری این کنفرانس مشارکت کرده اند.
رئیس پنجمین کنفرانس بین المللی پل اظهار کرد: در برگزاری این کنفرانس وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مستضعفان، شرکت آزاد راه تهران شمال، شرکت مترو تهران، شهرداری تهران، معاونت فنی و عمرانی وزارت کشور، انجمن شرکت های راه سازی، انجمن شرکت های ساختمانی، جامعه مشاوران، انجمن مهندسان عمران ایران و انجمن مهندسی پل نیز مشارکت کرده اند.
رهایی گفت: در این کنفرانس دو روزه ۵ کارگاه آموزشی با محوریت طراحی و بهسازی پل ها، پایش سلامت پل، بهسازی لرزه ای پل ها، "آبشستگی، هیدرولیک و هیدرولوژی پل ها" یز برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: در برگزاری این کنفرانس تعداد قابل توجهی مقاله از کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس، استرالیا، مالزی، کانادا و فرانسه ارسال شده است.
مهمترین هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی محققان و مهندسان با آخرین یافته های علمی در مهندسی پل است.
وی خاطرنشان کرد: پل ها جز گران ترین سازه ها بشمار می روند و باتوجه به اینکه پل ها زمینه توسعه ارتباطات و حمل و نقل را در کشورها فراهم می کنند بنابراین برگزاری این کنفرانس می تواند کمک شایانی به حل مشکلات مختلف در زمینه های عمرانی، راه و راه آهن کند.
رئیس پنجمین کنفرانس بین المللی پل گفت: پیش بینی می کنیم طی دو روز برگزاری این کنفرانس ۸۰ مقاله ارائه شود.
همچنین در حاشیه این کنفرانس بازدیدهایی از مسیر آزاد راه تهران شمال، مترو تهران و دیگر بناهای ساخته شده توسط وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد.در کنار این کنفرانس نمایشگاهی از شرکت ها و موسساتی که مصالح مربوط به ساخت پل در داخل کشور تولید می کنند و شرکت هایی که کارهای بدیع و مهمی در پل سازی انجام دادند، برگزار خواهد شد.
وی افزود: براساس زمانبندی صورت گرفته شرکت کنندگان تا ۲۴ آبان ماه مهلت دارند اصل مقالات را ارائه کنند .