خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باران پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 10:30
کرمانشاه - مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: طی هفته جاری بارش موقت باران در برخی نقاط استان پیش بینی می شود.
استان،هواشناسي،كرمانشاه،نقاط،گرمترين،سانتيگراد

محمد خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پیش بینی هفتگی وضع هوا اظهار داشت: بر اساس آخرین تحلیل نقشه های هواشناسی، هوای استان کرمانشاه امروز صاف تا کمی ابری در برخی ساعات همراه با وزش باد خواهد بود.
وی افزود: همچنین در روزهای یکشنبه و دوشنبه گذر موجی ناپایدار از جو منطقه در برخی ساعات سبب وزش باد نسبتا شدید و افزایش ابر می شود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این شرایط ممکن است در پاره ای نقاط با رگبار خفیف و موقت باران همراه شود.
خسروی بیان کرد: دمای هوا تا روز دوشنبه با روندی آرام کاهش می یابد و از روز سه شنبه تا پایان هفته مختصرا افزایش خواهد یافت.
وی درباره گرمترین و سردترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این مدت سومار با ۳۶ گرمترین و حمیل با پنج درجه سانتیگراد خنک ترین نقاط استان بودند.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: همچنین در این بازه زمانی دمای هوای مرکز استان بین هشت و ۳۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.