خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیپلماسی جهانی به دنبال ارتباط برقرار کردن با ایران است

مهر | سیاسی | شنبه، 13 مهر 1398 - 10:14
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: امروز در عرصه های مختلف مانند دفاعی، سیاسی ، امنیتی با دشمن در جنگ هستیم اما همه مشاهده می کنند که دیپلماسی جهانی به دنبال ارتباط برقرار کردن با ایران هستند.
نظامي،پدافند،دفاعي،دشمن،عرصه،آمريكايي،جنگ،منطقه،جلالي،ميز

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل در دومین همایش ملی مصون سازی زیرساخت ها و صیانت از مردم که صبح امروز در سالن الغدیر وزارت کشور برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: امروز فاصله ما با دشمن نزدیک شده و در حوزه ها و خاک ریزهای مختلفی با آنها درگیر هستیم که هر کدام از این عرصه ها ابزار و ویژگی های خودش را دارد که باید آنها را به خوبی شناخت.
وی با بیان اینکه جنگ امروز با دفاع مقدس بسیار متفاوت است گفت: امروز در عرصه های مختلف مانند دفاعی، سیاسی ، امنیتی و سایبری با دشمن در جنگ هستیم اما به برکت مدیریت مقام معظم رهبری دست برتر با ایران است و همه مشاهده می کنند که دیپلماسی جهانی به دنبال ارتباط برقرار کردن با ایران هستند.
سردار جلالی آمادگی دفاعی نیروهای مسلح را موجب ایجاد بازدارندگی در منطقه دانست و بیان داشت: زمانی که یک افسر جوان پدافند هوایی در منطقه مبارک خلیج فارس هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را هدف قرار می دهد، این موضوع نشان می دهد که سامانه های دفاعی و اراده نظامی مستحکمی در کشور وجود دارد که نقش و تاثیر بسیار زیادی در لایه های سیاسی و نظامی دارند.
وی اقدام پدافند هوایی در سرنگون کردن پهپاد آمریکایی را یک نقطه عطف در عرصه نظامی دانست و افزود: این اقدام نشان دهنده افول قدرت نظامی آمریکاست و گزینه های روی میز دشمن را زیر میز برد لذا امروز آمریکایی های ها می دانند که اگر آتشی در منطقه برافروخته شود، کشورهای حامی و تحریک کننده این جنگ خود هیزم این آتش خواهند بود.
ادامه دارد ...